Gigabyte G750H PSU incelemesi

Merhaba. Yakın zamanda bu modeli aldım ve fikirlerimi söylemek için bu konuyu açtım.

12V hatlarından, 744 W'a kadar güç sağlayabiliyor bu PSU. En güncel işlemci ve ekran kartlı sisteme fazlasıyla yeterli güç sağlayacaktır. Modüler yapıda olması iyi bence, kullanmadığın kabloları takmıyorsun sisteme. Yeni grup düzenlemesi olan LLC ve dc-dc dönüştürücüler, %100 105° japon kapasitörler, sleeve bearing yerine çift bilyalı fan mevcut.

Verimlilik oranı 80+ Gold sertifikasına sahip. %80'in üstünde verimlilik sağlayabiliyor. Japon üretimi kondansatör kullanılmış, araştırdığım kadarıyla bu tip kondansatör kullanımı demek, uzun ömürlü bir PSU demek.

140MM fana sahip ve güç kaynağının sıcaklığına göre dönüş hızını ayarlayabiliyor. Modüler kablolar düzleştirilmiş benim hoşuma gitti. Kısaca bence alınır.

Birkaç yerde gördüm PSU'dan ses geliyor diye ben stres testi yaptım 30 dk boyunca PSU'dan gelen ses falan yok. Normal bir şekilde çalışmaya devam etti. Ayrıca arkadaşlar siz Corsair vs serisinden gelen sesi görseniz, ona ne diyeceksiniz bilemem.

@MR-2 adlı arkadaşta başka bir detay vermiş. ' Buraya bakın. Eğer sisteminizi uzun süre oyun oynamak için kullanıyorsanız ve sisteminiz orta seviye bir sistemse tier c den kötüsünü almam. Biraz dedikleri şeyde abartı var ama sıralaması hiç de kötü değil. '

Ayrıca yardımları için @Mithat Berhan ve @Ali Rıza09 adlı arkadaşa teşekkürler. Eklemek istediğiniz bir şey var ise siz de söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu psu modüler derken sadece anakarta bağlancak kablomu psuya sabit onun haricinde hangi kablolar çıkıyor kutunun içinden

Açılırken ve kapanırken çıt diye bir ses geliyor mu ?

Bildiğim kadarıyla rölelerden gelen ses yani sorun olmaz, aynı güç kaynağını kullanıyorum kapandığı zaman bende de o ses var.
Sadece çıt diye bir ses geliyor açarken ve kapatırken buğün elime ulaştı sorun olursa iade edeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…