Girişken, konuşkan ve atılgan olmanın yolları nelerdir?

Kitap okuyup, gazete ve haberleri takip edip birikiminizi arttırabilirsiniz. Bir de korkmayın. Yani yeri ve zamanında söylemek istediklerinizi cesurca söyleyin.

Ezsinler ezenler zaten kendini ezenler onlara hiç bulaşma uzaklaş oradan.

Okulda vardı böyle tipler muhatap olmazdım da bu tipler kendilerini bir şey zannediyor hep her lafa atlıyorlar bizi konuşturmuyolar.
Kitap okuyup, gazete ve haberleri takip edip birikiminizi arttırabilirsiniz. Bir de korkmayın. Yani yeri ve zamanında söylemek istediklerinizi cesurca söyleyin.

Dayak da yesen karşılık ver diyorsun yani.

Dostum onlardan uzaklaşmayı hiç denedin mi? Yani dünya büyük hani başka insanlarda var. Kafa dengi olan.

Bu insanlar okulda vardı aynı sınıftaydık nasıl uzaklaşabilirim ki şimdi de askere gideceğim orada da olacak bu insanlar.
Konuşma zaten boş konuşulan bir yer varsa uzaklaş.

İnan o insanlarla tek kelime bile konuşmam ama misal okulda ya da iş yerinde ister istemez muhatap olmak zorunda kalıyorsun.

Bu insanlar okulda vardı aynı sınıftaydık nasıl uzaklaşabilirim ki şimdi de askere gideceğim orada da olacak bu insanlar.

İnan o insanlarla tek kelime bile konuşmam ama misal okulda ya da iş yerinde ister istemez muhatap olmak zorunda kalıyorsun.

İşin zor fakat nasıl yaparsın bilmem sakın onlara katılma.

Sana sataşmaya devam ederse yapabileceğin tek bir şey var. Yumruğu suratına vermek. Hakkını anca böyle bulursun.

Öylede kardeş bu insanlar keko tabir edebileceğimiz insanlar ben bir yumruk atsam o belki bana takar bıçağı ne yapacakları belli olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı