Gittikçe kötüye gitmemiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Alın tahin lambasının gücünü kulak aralarınızın içine alın, kimsiniz siz iş çok siz bulamıyorsunuz (!)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam kaç yıl öncesinden günümüzü görmüş. Helal olsun büyük sanatçıydı.

Hukuk yok, ulkeyi alaninda bilgili insanlar yonetmiyor; bilgisiz insanlara da bilgisiz insanlar oy verdigi icin tepemize cikiyorlar.

Avrupa ve Asyayi birlestiren, 3 tarafi denizlerle cevrili ve yer alti kaynaklari gayet zengin, genc nufusu yuksek bir ulkede bulunup da bu kadar fakir olabilmek gercekten cok buyuk bir basari.

Hicbir sey yapmayip sadece duzgun sekilde hayvancilik , balikcilik ve ciftcilikle ugrassak bile daha zengin oluruz bu cografi imkanlarla.

Surekli insaat yapip vergi parasini 3-5 bilindik firmaya yediriyoruz : )

Ülkenin düzelmesini beklemek yerine kendiniz bir şeyler yapın çünkü daha çok beklersiniz.

Açıkçası benim dümenim kıyak, size de en iyi olduğunuz bir iş ile bir imkan bulup yurt dışına çıkıp oradan kazanç sağlamanızı tavsiye ederim.

Ülke ekonomisini halk eritiyor akp savunucusu değilim fakat

10-13 yaşında ki çocuk geliyor burada ekonomi tartışması yapıyor.

10-13 yaş diye küçük kardeşlerimizle dalga geçerken onlardan daha düşük seviye bir yorum yapmışsınız, üzücü cidden. Evet dostum hep fırsatçılar yüzünden böyle bu durumlar Türk lirası 2001 krizinden bile daha kötü durumda olmasının sebebi de halk ne iyi biliyorsun sen.

Ülkenin düzelmesini beklemek yerine kendiniz bir şeyler yapın çünkü daha çok beklersiniz.

Açıkçası benim dümenim kıyak, size de en iyi olduğunuz bir iş ile bir imkan bulup yurt dışına çıkıp oradan kazanç sağlamanızı tavsiye ederim.
Para ver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı