O fiyat bandında marka olarak çok iyi olmayan ürünler mevcut, o yüzden düşünmüyorum.CK30 250TL'ye düşerse en iyisi o da, şu an Cynosa Lite 250TL. Yani, G213 zaten kronik sorunlu.
Ek olarak mekanik niye düşünmüyorsunuz?
TKL, Outemu Blue switch, RGB ve Türkçe Q;
Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj
Havit marka GameNote ürünler şimdi Gamegaraj'da ! Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye modeline en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Lite modeli sadece yeşil yanmıyor mu? İncelemede RGB kısımda var o yüzden sordum.Hocam şu anda GK30 ve G213 350-400 TL civarlarında bulunuyor. Cynosa Lite 250 TL civarlarında bulunabiliyor. Bende Cynosa Lite kullanıyorum bu incelememe bakabilirsiniz:
İnceleme: Razer Cynosa Lite
Merhabalar, bugün size Razer Cynosa Lite klavyemin incelemesini yazacağım, çok detaylı bir inceleme olmayacak. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Bu benim ilk incelemem olacağı için yanlışlarım olabilir, şimdiden özür diliyorum. Ekleyip çıkarmamı istediğiniz şeyler olursa bana söyleyebilirsiniz...www.technopat.net
O fiyat bandında marka olarak çok iyi olmayan ürünler mevcut, o yüzden düşünmüyorum.
Lite modeli sadece yeşil yanmıyor mu? İncelemede RGB kısımda var o yüzden sordum.
Edit:"Eksileri" kısmında gördüm sadece yeşilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.