GK30 VS Razer Cynosa Lite vs. G213

• Konuyu başlatan h0ze
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 941
Hocam şu anda GK30 ve G213 350-400 TL civarlarında bulunuyor. Cynosa Lite 250 TL civarlarında bulunabiliyor. Bende Cynosa Lite kullanıyorum bu incelememe bakabilirsiniz:

CK30 250TL'ye düşerse en iyisi o da, şu an Cynosa Lite 250TL. Yani, G213 zaten kronik sorunlu.

Ek olarak mekanik niye düşünmüyorsunuz?
TKL, Outemu Blue switch, RGB ve Türkçe Q;

CK30 250TL'ye düşerse en iyisi o da, şu an Cynosa Lite 250TL. Yani, G213 zaten kronik sorunlu.

Ek olarak mekanik niye düşünmüyorsunuz?
TKL, Outemu Blue switch, RGB ve Türkçe Q;
O fiyat bandında marka olarak çok iyi olmayan ürünler mevcut, o yüzden düşünmüyorum.
Hocam şu anda GK30 ve G213 350-400 TL civarlarında bulunuyor. Cynosa Lite 250 TL civarlarında bulunabiliyor. Bende Cynosa Lite kullanıyorum bu incelememe bakabilirsiniz:
Lite modeli sadece yeşil yanmıyor mu? İncelemede RGB kısımda var o yüzden sordum.
Edit: "eksileri" kısmında gördüm sadece yeşilmiş.

O fiyat bandında marka olarak çok iyi olmayan ürünler mevcut, o yüzden düşünmüyorum.

Lite modeli sadece yeşil yanmıyor mu? İncelemede RGB kısımda var o yüzden sordum.
Edit:"Eksileri" kısmında gördüm sadece yeşilmiş.

Hayır sadece yeşil değil, istediğiniz renkte yakabiliyorsunuz ışıkları. Ben orada ışıklar gökkuşağı gibi yanmıyor, örneğin sadece kırmızı yanabiliyor demek istedim.

Fiyatı düşerse GK30, düşmezse Cynosa Lite. Bu bütçede mekanik klavye alabilirsiniz membrane yerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı