Performans mı yoksa uyumluluk sorunları nedeniyle mi dual boot?

İkisi de değil aslında, bazı spesifik oyunlar destek sorunu çıkartabiliyor. Aynısı Windows'ta da oluyor. Örneğin Undertale Steam versiyonunu W11'de çalıştırdığımda hata alıyorum, Fedora'da rahatça oynayabiliyordum.

Umarım bir gün Linux en iyisi olacak. Ah be Riot ah be Anti Hack sistemleri.

Umarım bir gün Linux en iyisi olacak. Ah be Riot ah be Anti Hack sistemleri.

Konu Linux değil aslında, insanların bilinçlenmesi ve tepki göstermesi. Hayatta gerçekleşen birçok olaya karşı dik duruşunu sergileyerek haklarını savunabilmesi. Buna karşın zaten firmalar değişmek zorunda kalacaktır.

İnsanlar neden böyle anlamıyorum. Göz önünde her şey, gidin Linux kullanın.

Son düzenleme:
Debian tabanı; Ubuntu, Rasbian, Kali, deepin, Parrot, Devuan, MX Linux, Linux Mint, Pardus başta olmak üzere birçok dağıtımı kapsar.
Hocam Raspbian denilince Debian'ın kişiselleştirilmiş hali gibi algılandıklarını düşündüklerini için adını değiştirdiler. Güncel adı Raspberry Pi OS.

İlk versiyon (1.0) 1994'de yayınlanmıştır, maskot penguenimiz "TUX" ise 1996'da kullanılmaya başlanmıştır.
Linkini bulamadım ama yarışmaya katılan diğer maskotların da olduğu bir sayfa vardı. Bulursam yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…