GNU/Linux kategorileri hakkında

5 - 6 kişi için kategori açılmaz.
Şunu da şuraya koymak isterim:
1615281143479.png

Mesaj ve konu sayısına bakın.

5 - 6 kişi için kategori açılmaz.
Bak bu aşağıda işaretlediğim kategorilerin hepsinde ayda yılda bir konu açılıcak. Bunların hepsi çöl gibi kalıcak böyle. Bunun yerine genele hitap eden kategoriler getirilse hem daha düzenli hem de daha verimli olur.
1615270234826.png

1615270296875.png

Bak bu aşağıda işaretlediğim kategorilerin hepsinde ayda yılda bir konu açılıcak. Bunların hepsi çöl gibi kalıcak böyle. Bunun yerine genele hitap eden kategoriler getirilse hem daha düzenli hem de daha verimli olur.
Eki Görüntüle 913288
Eki Görüntüle 913289
Hocam zaten onlara gerek yok.
1. Arch Linux ve tabanları.(BtW I uSe ARcH)
2. Gentoo Linux ve tabanları.(Chrome OS de buraya geldiği için konu sayısı artacak)
3. Redhat ve tabanları.(Fedora burada)
4. Slackware ve tabanları.(OpenSuse burada olacak)
5. Debian ve tabanları.(Çoğu konu burada olacak)
(Opsiyonel)6. Ubuntu ve tabanları.(Debian tabanlı olmasına rağmen çok Ubuntu tabanlı dağıtım var bu yüzden burayı da açmak yersiz olmayacaktır)
(Opsiyonel)İnit sistemler.(Bunun ile ilgili soru gelecektir diye düşünüyorum o yüzden bence açılmalı)
Diğer.(LFS'ten Bash Scripting'e herşeyi burada sorarlar)
@Recep Baltaş Hocam dikkate alırsanız sevinirim, bence çok kalabalık da değil.

Son düzenleme:
Şu anda konuyu okumadım, sınav haftam olduğundan pek vakit harcayamıyorum forumda. Sadece fikrimi belirtecek bir konu arıyordum ve burayı buldum. Kategori sisteminin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Dağıtımlar arasında farklar olsa da Linux yine Linuxtur. Daha önce kategori hakkında şunu düşünmüştüm sadece, bana göre ayrı bir kategori açılması gereken tek dağıtım kali linux ve diğer siber güvenlik odaklı dağıtımlar. Onun haricinde dağıtım odaklı konu açmak daha az etkileşim almasına sebep olur diye düşünüyorum, pek mantıklı gelmedi bana açıkçası.

Mevcut kategorileri kaldırmayı düşünmüyoruz. Yenilerini ekleyebiliriz isterseniz. Sadece görürünümü biraz değiştirmek gerek gibi zira konulara ulaşmak için aşağıya kaydırmak gerekiyor.
Konuda önerdiklerim eklenebilir bence, yeniden bırakayım ekran görüntülerini, mevcut kategoriler kalabilir o zaman dediğiniz gibi.
1615363830763.png

1615363842300.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı