phanmetal
Picopat
O saf Debian zaten;Bir sonraki level evren mi olacak acaba?![]()
O kadar iyi ki, kendine bu unvanı layık gördü.
O saf Debian zaten;Bir sonraki level evren mi olacak acaba?![]()
ElementryOS'un ara yüzünü Ubuntu'nun da kendisini beğeniyorum. Acaba ElementryOS'UN masaüstü Ubuntu'ya kuruluyor mu?Benimki de budur:
Temiz ve çalışabilirliğin tavan yaptığı,
Dünyanın en güzel işletim sisteminin,
En güzel duvar kağıdıyla, elementaryOS'tan sevgilerle;
Eki Görüntüle 1045086
Acaba ElementryOS'UN masaüstü Ubuntu'ya kuruluyor mu?
Bu görseldeki tepedeki 1 2 3. 10 sayıları nedir?
Bu yazıda Ubuntu'nun LTS sürümünde çalışır yazıyor ama ben Ubuntu 21.04 kullanıyorum.,![]()
How to install Pantheon desktop on Ubuntu LTS and derivatives?
The Pantheon desktop environment is part of the Linux Elementary OS distribution project. It's written from scratch with Vala and GTK3 ...ubunlog.com
Bu yazıda Ubuntu'nun LTS sürümünde çalışır yazıyor ama ben Ubuntu 21.04 kullanıyorum.,
"Yüklemeye geçmeden önce, bu masaüstü ortamının deposunun yalnızca Ubuntu'nun LTS sürümleri için kullanılabilir olduğunu belirtmek önemlidir, bu nedenle diğer sürümler onu kullanamaz."
Hocam nasıl yaptınız ? Çok manyak gözüküyor daBenimkinin nasıl yapıldığı ile ilgili bir tutorial yok. Ben direkt olarak discover (KDE'nin apt tabanlı tema ve uygulama mağazası)dan layan KDE theme, tela icon theme ve latte dock kurup taskbarı üste aldım. Çok güzel duruyor.
Kubuntu + Windows 10 dualboot kullanıyorum bu arada.
Eki Görüntüle 1037734
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.