Hangi distro hocam?
Arch.
Hangi distro hocam?
Bir anlığına beni kandırmayı başardın, kızgın atıyordumSanırım en enteresan benimkiEki Görüntüle 992755
O microsoft edge firefox muSanırım en enteresan benimkiEki Görüntüle 992755
Mint kullanmayı bıraktım Arch'a geçmeyi düşünüyorum ama bir video rehberden yapmıştım ben de.Hocam bende Lİnux Mint Cinnamon kullanıyorum ama sadece sekme renklerini değiştirebiliyorum. Böyle güzel temaları nerden indiriyorsunuz?
Mint kullanmayı bıraktım Arch'a geçmeyi düşünüyorum ama bir video rehberden yapmıştım ben de.
Bu video bence daha güzel hocam.
Mint kullanmayı bıraktım Arch'a geçmeyi düşünüyorum ama bir video rehberden yapmıştım ben de.
Yazdıklarınızın konuyla alakasını çözemedim. Config dosyalarının yerini söylemeniz ile konunun ne alakası var? Genellikle WM'ler ile gene barları kullanırım, ek olarak bir bara ihtiyacım olmadı hiç. Uzun zamanlı olarak i3 ve dwm kullandım ve ikisinin de barı gayet yetiyor bana. Polybar görselde çok hoş duruyor fakat bir taraycı veya bir uygulama açtığımda ekranımda 2 tane bar görmek istemem ben, o yüzden xfce'deki alltaki uygulama görüntüleyicisi veya benzer uygulamalar gibi ekranda bir uygulama olduğunda gizlenme ihtimali var mı diye sormak istemiştim. Sanırım yanlış anladınız demek istediğimi.Var
.config/masustüortamiadi/config
I3 icin
.config/i3/config
Burdan yaoabilirsiniz.
Komut olarak (mesela i3 masaüstü için)
cd .config
cd i3
sudo nano config
Ayrıca polybar kişisellestirmekte mümküm
.config/polybar/config icnde
Komut olarak
cd .config
cd polybar
sudo nano config
(Orda moduller ve polybar duzenleri var i3 ise i3 awesome ise awesome yazan kısmı değiştirin)
Bunları yapmadan önce bu dosyaları yedeklemizi veya timeshift ile yedek almanizı öneririm her ihtimale karşı![]()
Yazdıklarınızın konuyla alakasını çözemedim. Config dosyalarının yerini söylemeniz ile konunun ne alakası var? Genellikle Wm'ler ile gene barları kullanırım, ek olarak bir bara ihtiyacım olmadı hiç. Uzun zamanlı olarak i3 ve dwm kullandım ve ikisinin de barı gayet yetiyor bana. Polybar görselde çok hoş duruyor fakat bir taraycı veya bir uygulama açtığımda ekranımda 2 tane bar görmek istemem ben, o yüzden Xfce'deki alltaki uygulama görüntüleyicisi veya benzer uygulamalar gibi ekranda bir uygulama olduğunda gizlenme ihtimali var mı diye sormak istemiştim. Sanırım yanlış anladınız demek istediğimi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.