Yok ben böyle iyiyim hocam.GNOME Software'i kaldırırsan hafif.![]()
Yeter ki stabil olsun.
Yok ben böyle iyiyim hocam.GNOME Software'i kaldırırsan hafif.![]()
[CODE lang="bash" title="Uçbirim dedi"]sudo killall gnome-software ; sudo dnf remove gnome-software[/CODE]GNOME Software'i kaldırırsan hafif.![]()
DNF Remove bağımlılıkları da kaldırıyor mu? Gerçi dağıtımdan dağıtıma GNOME Software'in ekstra bağımlılığı olup olmaması değişebiliyor.[CODE lang="bash" title="Uçbirim dedi"]sudo killall gnome-software ; sudo dnf remove gnome-software[/CODE]
Evet. Tüm bağımlılıkları kaldırıyor.DNF Remove bağımlılıkları da kaldırıyor mu? Gerçi dağıtımdan dağıtıma GNOME Software'in ekstra bağımlılığı olup olmaması değişebiliyor.
Linux masaüstü ortamlarını yorumluyoruz ve değerlendiriyoruz konusu kapanınca yeni konu açmak yerine eski konuları gün yüzüne çıkartmak istedim.
Arch Linux iyidir fakat Fedora benim için daha iyi.
Eki Görüntüle 1035693
Hocam bunlar ne? Merak ettim..bashrc dosyasına bunları ekleyince çok güzel oldu:
Bash:alias gelpisipisi="sudo pisi up" alias temizlenpisi="sudo pisi dc" alias yardım="pisi help"
Bunlar değişkenler hocam.Hocam bunlar ne? Merak ettim.
Anladım hocam. Mantıklı olmuş.Bunlar değişkenler hocam.
Mesela terminale "gelpisipisi' yazınca" sudo pisi up" komutu çalışıyor.
Bunu yapma sebebim de canım istedi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.