GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

1625068309.png

Niye? Ne oldu?

Benimkisi 4 gundur acik, yavaslama gibi bir sorun yasamadim. Ama sanirim yakinda baska bir dagitima gececegim, dnscrypt-proxy gibi seyler calismiyor cunku.

Eki Görüntüle 1091343

Isterseniz 1 yil acik dursun, yine de yavaslamayi gozle goremezsiniz. :D
Yapmaniz gereken Temporary & Cache temizligi, sonra 1 yil mi acik tutarsiniz, 5 yil mi 10 yil mi bilemiyorum.

Niye? Ne oldu?

Benimkisi 4 gundur acik, yavaslama gibi bir sorun yasamadim. Ama sanirim yakinda baska bir dagitima gececegim, dnscrypt-proxy gibi seyler calismiyor cunku.

Eki Görüntüle 1091343
RockLinux, AlmaLinux server içindir. İkisi de CentOS tabanlı olduğundan stabildir de :)
Daha basit bir dağıtım için de Debian, SUSE ya da Fedora derim herhalde.
KDE kurmuştum hocam. Sonra Cinnamon daha az kaynak tüketir diye geçmek istedim. Geçtikten sonra KDE'yi silmek istedim. Sonra yanlışlıkla 2 ortamı da sildim. Sonra uğraşmak istedim. Merak etmeyin en yakın zamanda geri döneceğim.
tty1'den sudo pacman -S cinnamon gnome-terminal yaparak dönerdiniz hocam. Ben öyle yapmıştım.

RockLinux, AlmaLinux server içindir. İkisi de CentOS tabanlı olduğundan stabildir de :)
Daha basit bir dağıtım için de Debian, SUSE ya da Fedora derim herhalde.

tty1'den sudo pacman -S cinnamon gnome-terminal yaparak dönerdiniz hocam. Ben öyle yapmıştım.
Aaa... Hocam tty1 ekranı hiç aklıma gelmedi ya. Keşke gelseydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı