Neofetch'i sistemi açmadan mı yaptınız Gnome nasıl o kadar az RAM tüketiyor şaşırtıcı.Eki Görüntüle 1101979Eki Görüntüle 1101976Ben de çakma Mac yapayım dedim.
Memnun kalacağınızı düşünüyorum hocamYakında bende ondayım.
Memnun kalacağınızı düşünüyorum hocam20.04 LTS sürümü kullanmanızı öneririm.
Neofetch'i sistemi açmadan mı yaptınız GNOME nasıl o kadar az RAM tüketiyor şaşırtıcı.
Sistem büyük ihtimalle takas alanını kullanmaya başlamış, bu sebeple RAM kullanımı düşük görünüyor olabilir
neofetch
komutunu girdi, ki zaten uptime olarak 2 dakika gözüküyor, daha sonra uygulamaları açtı. 8 GB RAM ile bu kadar çabuk takas alanına başvurmaz diye düşünüyorum.GNOME'un kendisi Debian'da bile 700MB civarı kullanıyor, Pardus'un RAM kullanımı Debian'dan zaten fazla, üstüne bir de uygulamalar olunca bu RAM kullanımı nasıl ortaya çıkmış anlamadım.Muhtemelen sistem açılır açılmazneofetch
komutunu girdi, ki zaten uptime olarak 2 dakika gözüküyor, daha sonra uygulamaları açtı. 8 GB RAM ile bu kadar çabuk takas alanına başvurmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.