GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Hemen de CMatrix yazmışsınız :D
Screenshot_2021-12-12_16-00-03.png

Hocam cmatrix ekranının arka planını nasıl değiştiriyoruz?
Kullanmadığım için bilemeyeceğim ama bir inceleyeyim :p
Yok, olmuyor. unimatrix diye bir şey varmış ama onu dene.
Screenshot_2021-12-12_16-05-29.png

Çalışıyor ama derlemediğim bir Locale'in harflerini görüyorum, sizde çalışacaktır.

Kullanmadığım için bilemeyeceğim ama bir inceleyeyim :p
Yok, olmuyor. unimatrix diye bir şey varmış ama onu dene.

Unimatrix şimdi denedim de harfler çok yavaş akıyor Cmatrix'e göre.

+ Tuşuna basarsan hız 1 artıyor, - basarsan 1 azalıyor.
] Basarsan hız 10 artıyor, [ basarsan 10 azalıyor.

Düzelttim hocam.

unimatrix --speed 96

96 ile daha güzel çalışıyor.

Screenshot_20211212_184908.png

2 haftadır tek işletim sistemi Ubuntu kullanıyordum. Dün Manjaro'yu kurdum. Allahım ne güzel bir sistem bu. zsh hiç kullanmamıştım harkikaymış. KDE tam bana göreymiş. AUR olayına bayıldım. Varsayılan olarak tlp kurulu geliyor, laptop kullandığımdan dolayı bunu sevdim. Uygulama mağazası Ubuntu'dan daha kullanışlı. Wiki sayfası harika, Ubuntu'nun wiki sayfasından bir şey anlayamadım. Yeni kullanıcılar ve Arch'a giriş yapmak isteyenler için bire bir.

Eki Görüntüle 1240295
2 haftadır tek işletim sistemi Ubuntu kullanıyordum. Dün Manjaro'yu kurdum. Allahım ne güzel bir sistem bu. zsh hiç kullanmamıştım harkikaymış. KDE tam bana göreymiş. AUR olayına bayıldım. Varsayılan olarak tlp kurulu geliyor, laptop kullandığımdan dolayı bunu sevdim. Uygulama mağazası Ubuntu'dan daha kullanışlı. Wiki sayfası harika, Ubuntu'nun wiki sayfasından bir şey anlayamadım. Yeni kullanıcılar ve Arch'a giriş yapmak isteyenler için bire bir.
Yolunuz EndeavourOS'e doğru gidiyor bakalım :) Daha minimal, bugsız, özelleştirilebilir bir OS.

Yolunuz EndeavourOS'e doğru gidiyor bakalım :) Daha minimal, bugsız, özelleştirilebilir bir OS.
Aynen öyle. bir kaç hafta Manjaro kullanayayım daha sonra EndavourOS'a geçiş yapacağım. ArcoLinux düşünüyorum daha sonra. ArchLabs ve Garuda Linux'da olabilir. En son Arch kurup özelleştirip Gentoo'ya doğru devam edeceğim :)

Aynen öyle. bir kaç hafta Manjaro kullanayayım daha sonra EndavourOS'a geçiş yapacağım. ArcoLinux düşünüyorum daha sonra. ArchLabs ve Garuda Linux'da olabilir. En son Arch kurup özelleştirip Gentoo'ya doğru devam edeceğim :)
ArcoLinux hiç denemedim ama güzel görünüyor default hali bile. Gentoo'da hafif tökezler gibi olabilirsiniz ama cidden çok güzel bir dağıtım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı