- Makaleler
- 1
Windows Aero tasarımlarını andıran bir tasarımı var.
GNU + Linux-libre + Windows.Windows Aero tasarımlarını andıran bir tasarımı var.
Cesaretlik bir şey yok ilk denememde 10-15 dakikada falan kurmuşumdur.Bir gün bende denerim herhalde cesaret edebilirsem.![]()
Cesaretlik bir şey yok ilk denememde 10-15 dakikada falan kurmuşumdur.
Arch UEFI olarak daha kolay aslindaUEFI Dual boot yaparken nasıl kurulduğunu bilmiyorum. Windows'u da silmemem gerek.
mkfs.fat -F32
kismini atlarsiniz zaten 1 Efi bolumu oldugundan, direkt GRUB'i kurarsiniz o bolume kolayca. Cok dert etmeye gerek yok konu acarsaniz yardim ederiz zaten.Arch UEFI olarak daha kolay aslindaWiki'den ınstallation Guide'i okuyup yaparsiniz. Bolumlerken sadece Windows'un oldugu yeri silmemeniz yeterli
Ayricamkfs.fat -F32
kismini atlarsiniz zaten 1 EFI bölümü oldugundan, direkt Grub'i kurarsiniz o Bolu'me kolayca. Cok dert etmeye gerek yok konu acarsaniz yardim ederiz zaten.
Disk bölümlendirirken dikkatli olcaksınız sadece.UEFI Dual boot yaparken nasıl kurulduğunu bilmiyorum. Windows'u da silmemem gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.