GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

cidden çok güzel şeyler var. Bunları yapanlar kendilerimi yazıyorlar yoksa sizin gibi belli başlı şeyleri mi değiştiriyorlar. Benim arkadaşım arch linux kullanıyor kendi faresiz masaüstü ortamını tasarladı. :) baya ilginç ama güzel geliyor bana.
Ya hazır tema kullanıyorlar ya da benim gibi yapıyorlar. Benim gibi dediysem de yöntem olarak diyorum, benim yaptığımdan kat kat daha iyileri var orada. Gerçi sıfırdan yazılım üretip paylaşan da var orada da onlar sayılmaz sanırım. Bu arada faresiz masaüstü dediğiniz Window Manager oluyor sanırım, benim kullandığım da o şekilde.

Madem öyle ben de atayım:
customizati.png

Evet, merhabalar. Sizin de masaüstü ortamı özelleştirmelerinizi görmek için böyle bir aktivite yapalım dedim. GNU/Linux masaüstü ortamlarınızı nasıl özelleştirdiniz ve nasıl gözüküyor? Fotoğrafları paylaşıyoruz.

Not: Konuya sıkıcı Windows masaüstü ortamını atmayınız. Konu GNU/Linux bölümüne açıldı ve ona özeldir. Teşekkürler :).

Ben başlıyorum:

1613819164669.png

Icon ve temalar ekte gözüküyor.
Dock: Latte.
Widget: Panon, Simple weather, Funny Clock.

@Rashmore @Arsenik @cengover_ekin

Evet, merhabalar. Sizin de masaüstü ortamı özelleştirmelerinizi görmek için böyle bir aktivite yapalım dedim. GNU/Linux masaüstü ortamlarınızı nasıl özelleştirdiniz ve nasıl gözüküyor? Fotoğrafları paylaşıyoruz.

Not: Konuya sıkıcı Windows masaüstü ortamını atmayınız. Konu GNU/Linux bölümüne açıldı ve ona özeldir. Teşekkürler :).

Ben başlıyorum:

Eki Görüntüle 887955

Bu yukarıdaki dock, sanki havada sürüyormuş gibi. Sağlamlık hissi vermiyor. Onun dışında duvar kağıdı da alakasız gibi geldi ama o zevk meselesi, bir şey diyemem.

Bu yukarıdaki dock, sanki havada sürüyormuş gibi. Sağlamlık hissi vermiyor. Onun dışında duvar kağıdı da alakasız gibi geldi ama o zevk meselesi, bir şey diyemem.
Güzel duvar kağıdı arıyorum ben de zaten. Şimdilik böyle duruyor :D Komorebi ile uyumluluk sorunu olduğu için onu da kullanamıyorum.

Havada kalma olayını ben seviyorum :D
Siz de paylaşır mısınız nasılmış ortam diye?

Ben başlıyorum:

Eki Görüntüle 887955

@Rashmore @Arsenik @cengover_ekin

Ekran Görüntüsü - 2021-02-20 14-16-08.png

Arco Linux'tan selamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı