Arkadaşlar GNU/Linux kullanırken Windows 10'a göre biraz ağır çalıştığını hissediyorum.
Tamam Windows 10'u kendim modifiye ettim ama gelgelim Linux'ta da gerek hafif masaüstleri kullanarak gerek de belirli hizmetleri devre dışı bırakarak test ettiğimde biraz yavaş olduğunu hisettim Linux'un.
Şu programların performansı da ağır çalışıyor biraz.
Unity3D.
Intellij.
Brave.
Eclipse IDE (tasarım olarak da kötü duruyor bayağı)
Bir de arkadaşlar Windows'u yeniden başlatınca 1 sn. kapanıyor 4 sn. açılıyor. Normal kapatıp açınca da 4 sn. içinde açılıyor. Hızlı başlatı sildim.
Linux'da ise daha uzun açılışı süreleri oluyor. 9 sn. kadar buluyor. Bazen de kapanmıyor. Dosya sistemleri ile ilgili işlemler yapıyor 1.5 Dk'yı buluyor kapanması.
Genel olarak kullandığım dağıtımlar.
Ubuntu.
Elementary.
Xubuntu.
Debian Xfce.
Tamam Windows 10'u kendim modifiye ettim ama gelgelim Linux'ta da gerek hafif masaüstleri kullanarak gerek de belirli hizmetleri devre dışı bırakarak test ettiğimde biraz yavaş olduğunu hisettim Linux'un.
Şu programların performansı da ağır çalışıyor biraz.
Unity3D.
Intellij.
Brave.
Eclipse IDE (tasarım olarak da kötü duruyor bayağı)
Bir de arkadaşlar Windows'u yeniden başlatınca 1 sn. kapanıyor 4 sn. açılıyor. Normal kapatıp açınca da 4 sn. içinde açılıyor. Hızlı başlatı sildim.
Linux'da ise daha uzun açılışı süreleri oluyor. 9 sn. kadar buluyor. Bazen de kapanmıyor. Dosya sistemleri ile ilgili işlemler yapıyor 1.5 Dk'yı buluyor kapanması.
Genel olarak kullandığım dağıtımlar.
Ubuntu.
Elementary.
Xubuntu.
Debian Xfce.
Son düzenleyen: Moderatör: