God Of War abartılmış bir oyun

Evet bulmaca çözme olayından çok sıkıldım. Geçen hafta Mimir'in kellesini aldığımız bölümde bıraktım oyunu. Bu oyun böyle bulmaca çözmekle devam edecekse hiç dönmeyeyim diyorum. O bölümden sonrası yine bulmaca odaklı mı? @serhatcandev
 
Benim de çok beğendiğim bir oyun değil açıkçası. Hatta sonuna çok yaklaşmıştım ama o kadar çok sıkıldım ki oyuından sonunu görmeden sildim. İlk başta çok güzeldi ama sonra alışınca sıkmaya başladı sanırım. Bence de abartılmış bir oyun. Mesela Days Gone bence GoW'dan daha iyi ama çoğu kişi tam tersini düşünüyor.
 
Evet bulmaca çözme olayından çok sıkıldım. Geçen hafta Mimir'in kellesini aldığımız bölümde bıraktım oyunu. Bu oyun böyle bulmaca çözmekle devam edecekse hiç dönmeyeyim diyorum. O bölümden sonrası yine bulmaca odaklı mı? @serhatcandev
Yine var. Eğer ki sıkıldıysanız oynarken oyundan geri dönmeyin. Bende çok sıkılmıştım. Bitirdim demek için sonuna kadar gittim. Çok da önemli değilmiş.
 
Yorumları gördükten sonra yalnız olmadığımı anladım, benim bu oyun için en büyük sıkıntım

50 saat boyunca açtığım hiçbir sandıktan elimdekinden daha iyi bir şey çıkmadı, oyunun 30. saatine geldikten sonra açtığım sandıklarda dandik diye kullanmadığım rünlerin aynısı çıklıyordu mesela elma rününden 8 tane vardı, armut rününden 6 tane vs.

Oyun resmen dalga geçiyordu, bir ihtimal güzel bir şey çıkar diye en zor bos olan kraliçeyi kestim 100k paraya satılan kaskını verdi, bu sırada 700k param vardı.

Metro Exodus oynarken daha çok eğlenmiştim, bir daha oynayacak olsam sadece ana görev yaparım 13 saatte bitiririm 50 saat yalan, zaman israfı.
 
Bende katılıyorum ancak bazı kişiler çok kötüleyebiliyor onlara da katılmıyorum. Konsol oyunlarında genel bir abartma var. Örnek vermem gerekirse bazı Nintendo oyunları, Ps özel oyunları ve birçok Wii oyunu. Konsol kitlelerinin daha oyunlarla alakasız veya yaş olarak düşük kişilerden oluşmasından mıdır, tartışılır. Ancak sonuç hep aynı, konsolda öve öve bitirilmeyen oyunlar pc'ye gelince taşlanmayı hak ediyor. Metacritic sitelerine bakarsak pc oyunlarında ve ps oyunlarında 50+ ya da 70+ critic kuruluşun incelemesine bakılırken, Nintendo ve bir kaç PS oyunu 20-30+ kuruluş tarafından uçarı puanlar verildiğini görüyoruz. Saçma ve taraflı oldukları sonucuna itiyor bu puanlar beni. Herkesin düşüncesi kendine ancak konsol tayfa gerçekten indie oyunların gelişmesini istemeyen ve düşük puanlarla sürünmesini isteyen kendi şirket tarafından yapılan oyunlara ise her türlü puanı vermeye çalışan taraflı ve toxic bir kitle olduğunu düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı