God Of War abartılmış bir oyun

Selam. Dün gece God of War'ı sonunda bitirebildim. Gerçekten kötü bir deneyim oldu benim için çünkü oyunun bu kadar ortalama bir oyun olduğunu bilmiyordum. İnsanlar RDR2 ve Witcher 3'ün önüne nasıl koyabilmiş anlamadım. Yani saydığım iki oyundan tek iyi yaptığı şey savaş dinamikleri. Benim gibi düşünen var mı?

not; başlıkta God of War bence abartılmış bir oyun yazıyordu ama moderatör Bence'yi kaldırmış. Sanırsam oyunu çok seviyor.

İncelemem;
Eki Görüntüle 1911297

Oyunun hikayesi ortalama ama sunumu iyi. Boss savaşlarının sayısı, epikliği gerçekten çok kötüydü ve azdı. Ben yanlış hatırlamıyorsam 90 saat falan oynadım. Şu an en zor modda oynamaya çalışıyorum. Bu oyun bence en iyi vuruş hissini verebilen oyun. Ayrıca bir eksisi daha var bulmaca kısımları gerçekten sıkıcı.
 
Aslında bana da Witcher 3 çok boş ve karmaşık geldi büyüler vs. ilk 3-4 saatte sıkılıp bıraktım ve bir daha hiç giresim gelmedi.

Witcher'ın ilk saatleri zaten sıkıcı sonrasında ise bir şaheser, başyapıt, dünyanın en iyi oyunu oluyor. Ayrıca büyü vs. hiç karmaşık değil. Onları yapmak zorunda da değilsiniz.
 

Geri
Yukarı