Rehber God of War III / RPCS3 45-75+ FPS

Merhaba God of War 3'ün kodlarını girince bir sürü DLC çıkıyor. Sadece ben mi yanlış yapıyorum ya da nereden indirebilirim? Teşekkürler.
 
Yok onların hepsini uyguladım hocam.
Advanced kısmında Vblank Freq mi yükselttiysen ondan hızlanmıştır. Onun haricinde konudakileri tam yaptıysan böyle bir problem olmaz. Şu anda RPCS3 de GOW3 hakkında bilinen bir hızlanma problemi de yok.
 
Advanced kısmında Vblank Freq mi yükselttiysen ondan hızlanmıştır. Onun haricinde konudakileri tam yaptıysan böyle bir problem olmaz. Şu anda RPCS3 de GoW3 hakkında bilinen bir hızlanma problemi de yok.

Yok hocam o ayarlar da kilitli zaten değişmiyor. Ara sahne ve oyunu durduruncadaki menü çok hızlı 2X.
 
Yok hocam o ayarlar da kilitli zaten değişmiyor. Ara sahne ve oyunu durduruncadaki menü çok hızlı 2X.
Sen muhtemelen RPCS3'ün ayarlarını değiştirdin halbuki oyuna sağ tıklayıp "create custom config" deyip orada ayar yapmalısın, o yüzden o seçenekler kilitli sende. Bir çok rehberimde bundan bahsettiğim için bu konuda üstün körü geçmişim, benim hatam. Neyse, dediğim gibi, konuyu tam olarak uygulayabilirsen sorunsuz oynayabilirsin. Patch'deki 60 FPS Unlock işaretlemen de çok önemli.

Custom config oluşturmadan önce RPCS3 genel ayarlarını tamamen varsayılana çevir, bu önemli yoksa kuracağın başka oyunlarda sorun çıkarır sana. Ondan sonra oyuna özel config içine konudakileri tekrar uygula.

Dediğimi yaptıktan sonra dene olmazsa bütün sekmelerdeki ayarlarını burada paylaş. Ondan sonra bakalım duruma.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı