Göğüs için dumbell mi bench press mi yoksa smith machine bench press mi?

Daha fazla  
Spora yeni başladım göğüs için dumbell ile çalışınca arka kolumu daha çok hissediyorum. Dengeyi tam kuramıyorum gibi. Biraz gelişene kadar bench press ya da smith machine bench press yapmayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz daha dengeli olması için? Smith machineyle çalışmak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spora yeni başladım göğüs için dumbell ile çalışınca arka kolumu daha çok hissediyorum. Dengeyi tam kuramıyorum gibi. Biraz gelişene kadar bench press ya da smith machine bench press yapmayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz daha dengeli olması için? Smith machineyle çalışmak mantıklı mı?
Dumbell birakirsaniz alisamazsiniz, dengenin duzene oturmasi icin yapmaya devam etmeniz gerek.

Son düzenleme:
Dumbell serbest ağırlık olduğu için her zaman daha fazla esnetme şansınız var kası. O yüzden dumbell bence.

Hareketin doğru pozisyonda yaptığınızdan emin olun olabildiğince göğüste dumbeller ile yaparken ağır kaldırmaya çalışın dumbelli göğsünüzün ortasının biraz üstüne indirmeye çalışın yeni başlayanlar için en çok fly machinede hissedersiniz

Smith bench press çok daha stabil bu yüzden de daha çok motor ünite katılımı sağlar. Bu da daha iyi uyarı demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı