Gökhanaesthetics vücudu doğal mı?

426185

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
94
Merhaba. Instagram'da gökhanaesthetics diye birini gördüm ve bayağı estetik geldi ve bana natural geldi vücüt ve bu vucut icin ortalama ne kadar calışmalıyım?

Unutmuşum adamın resmini atmayı.

images.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spora ilk başladığım zaman (2022 ekim) bu kişinin videolarını Reels'te görüyordum o zamanda vücudu buna benzerdi tabi güncel haliyle üstüne bayağı koymuş. Tahmini olarak 4-5 yıllık natural bir vücut diyebilirim.
 
Kesin birşey denilmez ama naturel olarak çıkılabilecek bir vücut. Çok büyük bir yanı yok 1-2 senede yapılır hatta genetiğin iyiyse daha az süredebilir.
 
İri değil ve sırtı falan gözükmüyor bile. Sadece yağ oranı düşük ve ince bel avantajları var. İyi genetikli ve işini bilen birisi 1 yılda yapar bunu.
Hocam kusura bakmayın ama vücut geliştirme mecrasında çok kişi tanıdım 1 yılda böyle bir vücut yapabilen birisini görmedim (natural). İri zaten değil ama zayıfta değil nereden bakılsa 80 kilosu var gibi gözüküyor. Gerçekten iyi bir genetiği olması lazım yoksa hayal kırıklığı olur o yüzden diyorum.
1716409936611.png
 
@Berk Chelik İnternete 1 yıllık fitness değişimi diye yaz dostum sonuçlara bak. Ben spora ilk başladığım zamanlar haraketleri düzgün yapamıyordum bile ona rağmen gayet estetik bir vücut yaptım ilk senemde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı