Gördüğünüz en ilginç rüya nedir?

Çok absürt bir rüyaydı, 5 yaşındaydım ilk gördüğüm kabus diye biliyorum hiç unutmam. Sinema salonundayım, her yer insanla dolu dümdüz ileriye hiçbir duygu göstermeden bakıyor. Sonra birden deniz makarnasından yapılmış bir adam (evet deniz makarnası) beni kovalıyordu, bende kaçıyordum tabii fakat kimse bakmıyordu herkes dümdüz aynı yere bakıyordu. Başka bir şey olmadı diye hatırlıyorum uyandım sonra.
Sanırım içime kapanık olmamla bir alakası var rüyanın.
Deniz makarnası:

opuk-sosis-yuzme-havuz-makarnasi__1021410131583456.jpg

Bizim evin buradaki bir parkta tırın mı kamyonun mu ne yanındaydım ve bir köpek yada kediyle kavga ediyordum (doğru hatırlıyorsam) ve birden Ben 10'daki insanazora dönüşüyordum.

Bu arada rüyamı yönetmiştim o esnada, girmek istediğim karaktere dönüşmüştüm.

Karabasan her gözümü açıp kapattığımda odanın rastgele farklı bir yerine ışınlanıyordu. Ben de düşündüm, benden uzakta olduğu bir konumda gözümü sürekli açık tutmanın mantıklı olduğuna karar verdim. Bir kaç defa defa yaptım fakat hep yakına ışınlandı. Sonraki sefer şansa ışık anahtarının yanına ışınlandı ve ışıkları kapattı. Artık hareket edebiliyordu. Yanıma doğru geldiğini duyabiliyordum. Korkudan gözümü kapattım. Yanıma gelince kokusunu hissettim . Gözümün altını parmağıyla tuttu ve aşağı doğru çekerek açmaya başladı. Bakışmaya başladık. Sonra yapacak bişey yok dua okumaya başladım. Bir kaç defa dodgeladım bir yerlerimi ellemeye çalıştı. Sonra uyandım.

Karabasan her gözümü açıp kapattığımda odanın rastgele farklı bir yerine ışınlanıyordu. Ben de düşündüm, benden uzakta olduğu bir konumda gözümü sürekli açık tutmanın mantıklı olduğuna karar verdim. Bir kaç defa defa yaptım fakat hep yakına ışınlandı. Sonraki sefer şansa ışık anahtarının yanına ışınlandı ve ışıkları kapattı. Artık hareket edebiliyordu. Yanıma doğru geldiğini duyabiliyordum. Korkudan gözümü kapattım. Yanıma gelince kokusunu hissettim . Gözümün altını parmağıyla tuttu ve aşağı doğru çekerek açmaya başladı. Bakışmaya başladık. Sonra yapacak bişey yok dua okumaya başladım. Bir kaç defa dodgeladım bir yerlerimi ellemeye çalıştı. Sonra uyandım.
Hocam karabasan öyle bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı