Gördüğünüz en ilginç rüya nedir?

Messi ile birlikte dünya kupası sonrası başka bir turnuvasında beraberdik. Saha içi olayları görmedim ama dışarda gezdik tozduk, kaldığı otele gittik en son yemek yerken gideceğini öğrendim, oturduk antonella hakkında bile dertleştik. Birbirimize beni unutma dediğimizi hatırlıyorum. Rüya başından sonuna kadar hep beraber fotoğraf çekilmek için çabalıyordum ama bir türlü çekinememiştim. Bu da böyle saçma bir rüyam.
 
Daha backrooms'un ne olduğunu bilmediğim yaşlarda rüyamda backrooms'a gitmişliğim var.
Bizim apartman 5 katlı ve ben 5. katta oturuyorum. Asansöre 0. katta biniyorum ve kendi katıma çıkmak için 5'ebasıyorum. Her şey normal devam ediyor fakat asansör 5. kata geldiğinde durmayıp 6, 7 diye devam ediyor. (apartman 5 katlı) sayılar gittikçe hızlı değişmeye başlıyor. En son bilmem kaçınçı katta duruyor. Kapı açıldığında backrooms gibi bir alana açılıyor. Bu rüya yüzünden kaç gün asansöre binememiştim. Ve bu rüyayı üst üste birkaç gece görmüştüm artık uyumaya korkuyordum.
 
Bir anda dünyanın yarısı yok olmuştu. Bir de şöyle bir şey vardı atıyorum Mustafa senin arkadaşın Mustafa'nın yok olup olmadığını öğrenmen için aynaya 3 kez onun ismini söylemen gerekiyordu. Aynadaki yansımaya göre hayatta kalıp kalmadığını anlıyordun güzeldi yani.
 
Ailemle arabayla gidiyorduk bir anda herkes arabadan kayboldu araba kendi kendine gitmeye başladı. Ama çok korkmuştum.

1-Halamlar farklı bir şehirdeler ve biz her oraya gittiğimizde aynı rüyayı görürdüm. Bir adam geliyor kapının önünden kaçırıyor bitiyor sonra aynı şey iğrençti.
2-Annem ablam ve ben pazara gidiyorduk ben sözlerini dinlemeden geziyordum sonra pazar dışına çıktım bir tane adam vardı önümde adamdan kaçmam için yer blok blok ayrılmış başarısız olursam tekrar başlıyordum ben becerememiştim sonra o zaman bile gittiğim berber beni kurtarmıştı. (Hala aynı kuaför :d)
3-Bu büyük ihtimal travma çünkü bir ay falan gördüm bitti sonra tekrar görmeye başladım falan. Odamdan evin diğer tarafında benim diğer odalara gitmem için koridoru geçmem gerekiyor. Neyse rüya şöyle ben uyuyorum alarm çalıyor dünya yok olacak (Süreyi hatırlamıyorum 15 diyelim) 15 saniye kaldı. Normalde giderim ama titriyorum korkudan yataktan çıkıyorum ya gidene kadar patlıyor dünya sonra tekrar falan terleye terleye görüyordum.
4-En sevdiğim rüya:
Ben kuzenlerime gidiyorum ama telefonumu unutmuşum sonra arabayı bir yere park ettim sonra her şey değişti araba yok oldu telefon geldi bende ortaokuluma gitmeye karar vermişim sonra karşıya geçmem gerekiyor sonra site girişine 30 dk siteden sonra 15 dk yürüme gerekiyor okul için ama karşıys geçemiyorum aşırı araba var. Bende sıkıldım dedim otostop çekiyim sonra beni aşırı kocaman bir otobüs aldı içinde en az 80 öğrenci var beni gördüler bunlar hoplamaya zıplamaya başladı bende bindim insanlar inmeye falan başladı. Sonra birden karlı bir yere geldik (Yazdaydık) bende biraz kaçırmışım inceğim yeri hemen indim benimle beraber siyah saç yeşil göz(sanırım) ve siyah montu olan bir kız indi sonra konuşmaya başladık onunla (Bu arada ben turuncu saçlıyım ve bana göre saçı turuncu olmayan her kız çirkin geliyordu) hatırladığım tek diyalog:
Ben nerelisin diye soruyorum
Kız gülerek amacımı anlıyor kaç yaşındasın diye soruyor
Söylüyorum yaşıtmışız ve Siirt Şirvanlıymış ama ben Şirvanın Siirt ilçesi olduğunu bilmiyordum orayı anlamadım. Bu kız benim cidden tüm güzellik algımı değiştirdi.Şimdi işin garipliği geliyor ben okula geliyorum eski sınıfıma çıktım yangın merdivenlerin aşağı ineyim dedim 1. katta müdür yardımcısı ile sınıfların arasında gizli kapı varmış ben kapıyı açıyorum çıkmaya çalışıyorum çocuk geçiyor ben korkup kapatıyorum. Sonra Canan Kaftancıoğlu geldi kapıyı açtı gitti hiçbir şey yokmuş gibi.
Son olarak bir rüyamda Atatürk'ün torunu ile evleniyordum ama Atatürk'ün torunu İmamoğlu'nun kızı şeklindeydi.
Adam telefonunu unutmuştu birden kız tavlamaya başladı.
 
Son düzenleme:
Gördüğünüz en ilginç rüya nedir?
Cok küçükken rüyamda gördüğüm bir yoldan 14 yaşımda gerçekten geçmiştim,ilk kez gideceğim bir tarlaya gidecektim ama sanki yollari biliyordum butun detaylar aklımda canlandı o yolu görünce direk rüyam aklıma geldi çok garipti hic gitmediğin bir yeri rüyanda geziyorsun.
 
Asansör düşüyordu. Evet bu kadar. Asansör fobim olduğu için her 2 ayda bu kabusu görüyorum.
Diğer rüya: Bu rüyayı geçen hafta görmüştüm. Okula geç kalmıştım ve ana giriş kapılarını kapatmışlardı. Bende bodrum kattan girmeye çalışmıştım. Ama bodrum katında merdiven yerine daracık neredeyse yarım metrekare bir asansör var (evet asansör fobim var). Ondan sonra o yarım metrekarelik yere 3 kişi sığabildik. Sonra çıkmaya başladık fakat fazla yükseğe çıkıyorduk. Okulumuz 3 katlıydı ama biz en az 20-30 kat çıkmıştık. Bu da böyle bir rüyaydı.
 
Gördüğünüz en ilginç rüya nedir?
Çok hatırlayamıyorum 2 yıl önce eski okulumdaydık devler geliyordu okula doğru bende silah falan vardı işte oyunlardaki gibi sonra arkadaşım kayboldu arkadan palyaço maskeli biri şırıngayı kafama soktu korkudan uyandım sonraki 2 gün uyuyamadım çok korkunçtu.
 

Geri
Yukarı