Bu konular nasıl onaylanıyor acayip merak ediyorum.Berkehan Çepni Vakası
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...www.technopat.net
Perşembe günü dayak yiyeceğim
Olayı nasıl anlatacağım hiçbir fikrim yok ama başlıyorum. Bu sene lise 1'e geçtim. Biraz da içime kapanık bir insanım hiç arkadaşım yok. Bütün sınıf üyeleri WhatsApp gruplarında kaynaşmış, fakat dediğim gibi ben çekingen bir insanım ve normal olarak da beni gruplara dahil etmediler. Neyse ilk...www.technopat.net
Bora Dere moderatörlükten istifa etsin
Abim bir daha konuyu kilitleme yüksek ihtimal yaşın küçük bak beni sinir hastası yapacaksın ha. Arkadaşlar haydi oylama yapalım Bora Dere'yi istifa ettirelim.😡 Eğer benden özür dilerse oylamayı iptal edeceğime söz veriyorum!✌️ Recep hocam lütfen şu arkadaşı moderatörlükten alıp beni moderatör...www.technopat.net
Sol testis sağ testisten büyük
Sol testisim sağ testisimden büyük bazen eşitleniyormuş gibi oluyor fakat o bölgem terleyince sol testisim kendini bayağı aşağı salıyor ve bayağı büyüyor. İnternetten araştırdım kanser olasılığı vs gibi kötü şeyler olabilirmiş. Belirtileri testis ağrısı peniste boyut farkı. Testislerim pek...www.technopat.net