Görsele göre mi tahmin edeceğiz?
Görseller hep dolu dolu olur. Gelen yemek genelde alakasız olur ve bence çok profesyonel sporcu değilseniz böyle şeyleri pek takmak gerekmez. Yarım saat eğimli yürüyüş yap gitti diye hesapla aldığın kaloriyi.Hocam bazı yerlerde bunun gibi hamburgerler satıldığı için bilirsiniz diye paylaştım
Profesyonelliğin azı çoğu mu varmışGörseller hep dolu dolu olur. Gelen yemek genelde alakasız olur ve bence çok profesyonel sporcu değilseniz böyle şeyleri pek takmak gerekmez. Yarım saat eğimli yürüyüş yap gitti diye hesapla aldığın kaloriyi.
Evet, yarı profesyonel ve profesyonel.Profesyonelliğin azı çoğu mu varmış![]()
O dediğiniz sporcularla alakalı değil hocamEvet, yarı profesyonel ve profesyonel.
Hocam yarı profesyonel de var amatör yarışmalara katılır, amatörler ise güzel bir vücut için spor yapar. Ayrıca bunu da spor salonundan yazıyorum, spor salonundan selamlar 2 saati devirdim birazdan bitiyor spor.O dediğiniz sporcularla alakalı değil hocamMesela fotoğraf makineleri olur prof, yarı prof gibi. Sporcular ya profesyonel olur ya da amatör
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.