Gözlük Kullanıyorum

FunnyChildren

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. 7.sınıfa geçtim ve 6.sınıfın ortasından beri gözlük kullanıyorum. Yani gözlerim 5.sınıftan beri bozuktu da söyleyemedim. Gözlük çok kötü durur diye. İşte bir ara cesaretimi toplayıp söyledim anneme göremiyorum diye o gün doktora gittik gözlerim 2.75 çıktı ve ailecek gözlük kullanıyoruz. Ve arkadaşlarım bazen dalga geçiyor. Ne yapmalıyım? Bir ara çok sinirlendim de dövdüm birini hala yapanlar oluyor, tavsiyeleriniz neler?
 
Sen 2,75 numara bozukluk ile nasıl yaşadın onca zaman? Büyük bir rakam bu, okulda tahtayı bile göremezsin bu numara ile.
Dövme konusuna gelirsek birini dövebiliyor olman güçlü olduğunu göstermez. Yaşın itibari ile bir hata yapmış olabilirsin.
Dalga geçen olursa okul yetkililerine bildireceksin, bak bakalım bir daha dalga geçebiliyorlar mı?

Ben de kullanıyorum araba sürerken veya uzaklara bakarken, 0,75 bozukluk var bende de. Bunda dalga geçilecek bir durum yok.
 
Göremiyordum zaten. Arkadaştan bakıyor bazen de yazıyor gibi yapıyordum. Zaten güçlü biri olduğum söylenemez .Öğretmenler dalga geçerken okul yetkilisi ne yapacak?
 
Gözlüklü insanların alay edilmesi toplumumuzda normal karşılanıyor artık, bunu ergen psikolojisi içine alıp depresif hareketlerde bulunma. Bende kullanıyorum ama kimse gıkını çıkaramıyor, derslerin iyiyse her konuda ön plandaysan zeki biri olduğunu kanıtlarsan kimse laf söyleyemez. ;) Kimse zeki biri karşısında aşağlanmak istemez.
 
Beyin gelişimi sırasında Cancel tuşuna basan topluluktur o. Takma hiçbirini. Zekan gözlüğüme laf edecek kadar mı gelişti de. Gerisinde ne deseler boş. Gurur zedeleyecek bir söz de değil. Ben de takıyorum dört göz dedikleri zaman kendileri daha çok aptal durumuna düşüyor. Adım Tuğberk olduğu için TÜBİTAK diyen de var. Türkiye bilim ve teknoloji araştırma kurumu işte ne güzel. Bu arada ortalama 98.54 -,-
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı