Gözlük Kullanıyorum

98.54 Abi o ne ya kaçıncı sınıftasın?
O kadarına gerek yok ya.
Birde bir şey sorucam ben bursluluğu kazandım fakat ilk maaş ocak ayında yatıyormuş. İnternette kasım ayının başında yatar diyorlar. Maaşıda okul veriyor. Okul cebine indirmesin 3 aylık maaşı?
 
Merhabalar. 7.sınıfa geçtim ve 6.sınıfın ortasından beri gözlük kullanıyorum. Yani gözlerim 5.sınıftan beri bozuktu da söyleyemedim. Gözlük çok kötü durur diye. İşte bir ara cesaretimi toplayıp söyledim anneme göremiyorum diye o gün doktora gittik gözlerim 2.75 çıktı ve ailecek gözlük kullanıyoruz. Ve arkadaşlarım bazen dalga geçiyor. Ne yapmalıyım? Bir ara çok sinirlendim de dövdüm birini hala yapanlar oluyor, tavsiyeleriniz neler?
Gözlükle dalga geçecek zihniyet mi var yav. Hiç takma onları. Bende kullanıyorum hatta tanıdığım insanların yarısından fazlası kullanıyor.
 
Senin gözlük takmanla dalga geçen kişiler, komik olduğunu düşünüp (alakası yok) kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Fakat azıcık olan beyinlerini kullansalar emin ol böyle bir şey yapmaya tenezzül etmezlerdi.
 
Uzak ve bulanik goruyorum gozluk var 4 göz, kör diyorlar
Boyum uzun sırık deve diyorlar
Kekemeyim konuşurken gülüyorlar
Hayatta başarisizim tembel gerizekali aptal diyorlar
O yuzden insanlarin ne dedigine bakmayacaksin, herkes kendisinden farkli olanlari hor görür
 
Gözlük kullanmanın neresi kötü olabilirki ? Dalga geçenler olacaktır elbet ama tavsiyem kavga etmemen ama edeceksen de yanındakine "tut şu gözlüğü" mantığıyla rakibe kafa burun girebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı