GoW, TLOU2 abartan kitle hakkında

En güzel oyun Brawl Starstır arkadaşlar. Bunun üzerine pek de bir şey demeye gerek yok bence. (!)
 
Ben kendim daha çok sevdim. Genelden bahsediyoruz. Az önce para veriyorlardır diyordun, o tezin tutmayınca kıvırmaya başladın. Kıvrı kıvır, rezil ol biraz daha.
Tutmadığını nerden anladın? Anca laf atarsın böyle.
Ama RDR 2'ye daha çok verenler burada jüri değil. Muhtemelen oyundan anlamayan tipler olduğu içindir...
Sen ne boş konuşuyorsun hala?
2 GoW fanı daha bulmuş gelmiş RDR2'yi ezmeye çalışıyor :D Neymiş GOTY almış. Kalitesi de RDR2 seviyesindeydi zaten.
 
Ama RDR 2'ye daha çok verenler burada jüri değil. Muhtemelen oyundan anlamayan tipler olduğu içindir...
Hocam zevkler ve renkler diyelim bence uzatmayın konuyu eğer detaylı bir karşılaştırma isteniyorsa dost kayaoğlunun inceleme videolarına bakılabilir.
 
Asıl sana kapak oldu, Metacritic'de RDR2'ye veren adam orada GoW'a mı verecek? Bilip bilmeden oyuncular seçti diyorsun bir de.

Büyük firma neden versin ki?

Kendinizi GoW'a oy verdiniz diye oyuncu olarak görmeyin, Half Life oynayıp oynamadığın belli değil daha.
Çok sığ düşünüyorsunuz, Half Life oynamadım, bu yüzden oyuncu olarak sayılmıyor muyum? :D Muhtemelen senin dünyada bulunduğun yılların toplamı kadar yılımı oyun oynayarak geçirmişimdir.

Her neyse çok boş bir tartışma dönüyor, size oyunları bu kadar takmamanızı ve bu kadar ciddi bir şekilde savunmamanızı öneriyorum, daha iyiymiş daha kötüymüş bunlara kafa yormanın anlamı yok, oyun iyiyse oynayın geçin, herhangi bir oyun diğerinden daha iyi olduğunu kanıtlasanız ne kanıtlamasanız ne? Oyun şirketlerinin maaşlı çalışanı mısınız sanki? Siz burada boş boş tartışırken adamlar her saniye para kazanıyor, var olduğunuzdan bile haberleri yok.

Ayrıca madem bu kadar karşılaştırmak istiyorsunuz, alanı 2 farklı olan oyunu doğru şekilde karşılaştıramazsınız, hangisi daha iyi hangisi daha kötü matematiksel olarak açıklayabilmek mümkün değil, insan faktörü hep etkileyecektir bu durumu.
 

Geri
Yukarı