Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

O sosyal medya kısmında sarkastik detaylar var, yazıları okudunuz mu bilmiyorum. :)

Okudum da bir şey anladıysam Arap olayım sadece haritada geçen yerin ismini vermiş.

Bu sosyal medya olayı nasıl kullanılacak acaba düşünsenize şehirde kaos yarattıktan sonra sosyal medyada siz varsınız.

Altında da küfür ediyorlar vallahi gıcıklığına gidip bulup onları da öldürürüm hahaha.

Altında da küfür ediyorlar vallahi gıcıklığına gidip bulup onları da öldürürüm hahaha.

Veya aklıma bir şey daha geldi fragmanda üstü açık arabada kadın dans ederken başka bir NPC onu videoya çekiyordu yani böyle olayları başka NPC'ler videoya kayıt edip sosyal medyaya atıyor böyle ufak ama harika detaylar olması beni daha da cezbediyor.

Veya aklıma bir şey daha geldi fragmanda üstü açık arabada kadın dans ederken başka bir NPC onu videoya çekiyordu yani böyle olayları başka NPC'ler videoya kayıt edip sosyal medyaya atıyor böyle ufak ama harika detaylar olması beni daha da cezbediyor.

Dediğim olay.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-05 100123.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-05 100123.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 51
1 yıl önce falan kadın karakter hapishane penceresinden dışarı bakıyor gibi şeyler geçti acaba fragmanın yazili senaryosu mu yoksa bu gördüğümüz 1 yıllık fragman mı?

Ya tam da şu dönemi çok iyi yansitmislar herkesin elinde telefon bir ünlü olma çabaları gece hayatı geliyor ya çok iyi oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı