Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Kendimi simülasyonda sandım. Karakter modelleri çok gerçekçi. Kıyafetleri, yağ oranları, eniyle boyuyla yüz ifadeleri ile bildiğin karakter yani. O kısım çok gerçekçi yapmış oyunu.

Bu iş için gerçekten emek var ama hala daha beğenmiyor insanlar anlamıyorum 20 yıl sonraki oyunları da beğenmeyecek bu insanlar.

Kendimi simülasyonda sandım. Karakter modelleri çok gerçekçi. Kıyafetleri, yağ oranları, eniyle boyuyla yüz ifadeleri ile bildiğin karakter yani. O kısım çok gerçekçi yapmış oyunu.

Evet o dikkatimi cekti ilk defa bir oyun yapay gelmedi. Şu kendi ekseninde dönen bikinili kadının hareketi resmen gerçek. Trailer'ın ilk sahnesindeki konuşmadaki mimikler de keza aynı şekilde. Ayrıca karakterlerin yüzünde/kolunda pürüzlükler, siyah noktalar, doğum izi tarzı şeyler var.

Herkese hitap etmeye çalışıyorlar tamamen ciddi ya da eğlence modunda olmayacaktır elbette.

Bence bu oyun o kadar büyükki yani istediğin insan olabilirsin aslında hafif RPG gibi oyunu bitirdikten sonra partilerde akan zengin çocukmu olmak istiyosun git vice beache, malibu cluba ak eğlen, serserimi olmak istiyosun kenar mahallelerde takıl serserlilik yap vs. Bana bu şeyi anımsattı.

Çok fazla hypelanıyoruz bence.
1701760093108.png

Bu iş için gerçekten emek var ama hala daha beğenmiyor insanlar anlamıyorum 20 yıl sonraki oyunları da beğenmeyecek bu insanlar.

Ya bu işler algı meselesi biraz hocam. Kimisi eskiden oynadığı oyunun nostaljisine göre hareket ediyor, kimisi aykırı olmak için sevmedim diyor, kimisi de türü beğenmiyor oyuna sallıyor. Sevdim sevmedim demek neyse de kimse iyi değil diyemez bu oyuna yani. Şimdiden belli neler vadettiği. Ben bu kadar beklemiyordum.

Normalde çok uluslu bir ülkedeyim o siyasi tombik kadınların yaylana yaylana sahil kenarında bikini ile yürüdüğünü görünce önce benim gittiğim sahil sandım mekanı sonra da tamam dedim artık; Bu adamlar hayat simülatörüne evrildiler. GTA V yanında çok sönük kalacak.

Normalde bu trailer işlerine asla ama asla hypelanmam hele de Cyberpunk 2077'de yaşadığım tecrübeden sonra ki o oyunu önsiparişle almıştım bir de. Ancak Rockstar'ın yaptığı her yeni AAA işine fragmana bakmadan bile hypelanırım ben. Benim için Rockstar oyun geliştirme sektörünün zirvesidir bu adamların kötü hatta ortalama bir şey yapacağına asla inanmıyorum.

Okudum da bir şey anladıysam Arap olayım sadece haritada geçen yerin ismini vermiş.
Şimdi mobildeyim ama kısaca özetlemek gerekirse Amerikalıların hayatları ile dalga geçiyor.

Mesela "Ay papi save some sugar baby for the rest of us" diyor yatın üzerindeki kısımda. Adam yaşlı ama zengin, bütün kızlar adama gitmiş, "DadBodSquad" isimli gönderiyi atan kişi de "Daddy, bize de sugar baby ayır." diyor. Zaten komik olan kısım bu. Amerikalılar böyleler.

Bir sonraki sahnede, yüzme havuzundan timsah çıkartıyor bir adam. Burada sanırım PETA'ya gönderme var. Yazılan yazıda komik bir şey yok.

Arkasından gelen sahnede, araba üzerinde twerk yapan kadın gönderisindeki yorumda da "Birisi şu damperli kamyon için ulaştırma bakanlığını çağırsın." diyor. Kadına "damperli kamyon" diyor.

Şimdilik telefondan yazıyorum, sondaki sahneleri çevirmeye üşendim. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı