Yalan yok fragman iyi. Ben sadece fake fragman düşüncesiyle izleyince biraz garip geldi.Yok hocam. Ayrıca bu fragmanı önüme sunsalar inanırdım.
Yalan yok fragman iyi. Ben sadece fake fragman düşüncesiyle izleyince biraz garip geldi.
Hocam bu arada başka bilgiler (fiyat vb.) Verildi mi herhangi başka bir platformda? Sadece 2025 yazmışlar o da konsollara çıkış tarihi galiba.
Adamın poposunda ki kırışıklıği bile aşırı iyi yapmışlar ya hala beğenmeyen var.
Yalan yok fragman iyi. Ben sadece fake fragman düşüncesiyle izleyince biraz garip geldi.
Hocam bu arada başka bilgiler (fiyat vb.) Verildi mi herhangi başka bir platformda? Sadece 2025 yazmışlar o da konsollara çıkış tarihi galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.