Green Card'a Kimler Başvuracak?

Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı olmaya çalışıyor.
Evet başlıktan da anlayacağınız üzere kimler başvuracak ve ya başvurmayı düşünüyor merak ettim. Malum 2 gün sonra başvurular açılıyor. Şahsen ben açıldığı gibi eğer evde olursam başvurmayı düşünüyorum. Belki ilklerden olursam şansım artar.:D

İstedikleri zaman sizden alabilme yetkileri var bunu da unutmamak gerek.
Green Card'ı alabilirler. Amerikan vatandaşlığını alamazlar kolay kolay. Her hangi bir Amerikan vatandaşının vatandaşlığını iptal edebilirler, bunun Green Card ile alınan vatandaşlık ile alakası yok. :p

Green Card'ı alabilirler. Amerikan vatandaşlığını alamazlar kolay kolay. Her hangi bir Amerikan vatandaşının vatandaşlığını iptal edebilirler, bunun Green Card ile alınan vatandaşlık ile alakası yok. :p
Mâlesef ki var, son 3 kuşak olarak ''Turkish-American'' olarak gözükürsünüz. Amerika'da doğmadığınız için kafalarına göre alabilirler vatandaşlığı sizden ama bunu kolay kolay yapıcaklarını sanmıyorum vergi falan kaçırmıyorsanız... Vatana ihanetten örneğin.

Herşeyi kulağa hoş geliyor. Ama Amerika başka bir dünya. Orada yaşamak hayata tutunmak bizler için çok zor. Çok mücadele etmek lazım. Ama hayali bile güzel. Bu senede şansımı deneyeceğim. Büyük hayaller kurmamak lazım. Amerika adamı bitirir. :)

Mâlesef ki var, son 3 kuşak olarak ''Turkish-American'' olarak gözükürsünüz. Amerika'da doğmadığınız için kafalarına göre alabilirler vatandaşlığı sizden ama bunu kolay kolay yapıcaklarını sanmıyorum vergi falan kaçırmıyorsanız... Vatana ihanetten örneğin.
Hocam iddaa bile oynamıyorum. :)

Herşeyi kulağa hoş geliyor. Ama Amerika başka bir dünya. Orada yaşamak hayata tutunmak bizler için çok zor. Çok mücadele etmek lazım. Ama hayali bile güzel. Bu senede şansımı deneyeceğim. Büyük hayaller kurmamak lazım. Amerika adamı bitirir. :)
Evet doğru, Amerika adamı bitiredebilir, rahat da ettirebilir. Amerika çalışma ülkesidir, tembel adama yer yok. Başaramayan bir türke uçak bileti almıştık memleketine dönebilsin diye hiç unutmam.

Eğer çıkarsa param olmasa da gitmeyi düşünüyorum. Sonunu düşünen kahraman olamaz mantığı ile.
Ben ABD'ye çalışmaktan ziyade okumayı düşünüyorum yani burada 4 senelik bir üniversite bitirip orada yüksek lisans / master yapmayı.

Eğer çıkarsa param olmasa da gitmeyi düşünüyorum. Sonunu düşünen kahraman olamaz mantığı ile.
Ben ABD'ye çalışmaktan ziyade okumayı düşünüyorum yani burada 4 senelik bir üniversite bitirip orada yüksek lisans / master yapmayı.
Ben de. Ayrıca hedefim San Fransisco merkezli iyi teknoloji firmalarında kariyer yapmak. İnşallah icraata dökeriz de, Green Card sıkıntı. Başka yol ile yaşama ve çalışma vizesi alabileceğimi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı