GT 740M GTA V Aniden Kasma Sorunu

Techmre

Kilopat
Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
92
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. GT 740M ekran kartı bulunan bir laptopum var. GTA V oyununu en düşük ayarlarda ortalama 40 fps ile oynuyorum ancak oyuna başladıktan 10 dakika sonra anlamsız bir biçimde kasmaya başlıyor 17 fps civarına düşüyor. Daha sonra tekrar normale dönüyor ancak 10 dakika sonra tekrar kasmaya başlıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bende de aynı şekil gt740m ve 8 gb ram var. Sizin raminizi bilmiyorum ancak 8 gb ram ve 2 gb 64 bit gt740m ile çok rahat ve akıcı biçimde normal ayarlarda 45 fps ile oynuyorum. Isı değerleriyle alakalıdır diye düşünüyorum. İyi Sosyaller.
 
Battle Field 3 de oluyordu bende. Ben şöyle yaptım. Nvidia denetim masasına giriyoruz. Orada 3d ayarlarının yönetilmesine giriyoruz. Program ayarlarına gir. GTA 5 i seç. Oradan (Bu program için tercih edilen grafik işlemcisi) bölümünü yüksek performanslı Nvidia yapiyorsun.
 
Bende de 740m var. İşlemcim i5 4200m.
Aynı sıkıntı bende de var. Araştırdım, işlemciyle alakalı.
İşlemci sıcaklığı 60 veya 70 dereceyi geçtiği zaman, bilgisayarın zarar görmemesi için performansını düşürüyor, sıcaklık düşünce geri performans artıyor. Sonra yine düşüyor. Önlemek için programlar olduğunu duydum ama denemedim çünkü gerçekten bilgisayarım hasar görebilir gta 5 gibi bir oyun karşısında.
 
Kesinlikle ekran kartı CPU suna aşırı yük bindiriyorsun.Ekran kartının Cpu su da buna tepki olarak aşırı derece ısınıyor ve işlevini yerine getirememeye başlıyor.Olay bundan ibarettir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı