GTA 4 neden GTA 5'den gerçekçi?

GTA IV'nin fizikler güzel fakat bu kadar.

Muhtemelen haritanın büyütülmesi, yapay zekanın iyileştirilmesi vb. sebeplerden hem diğer alanlara odaklanıp hem de bilgisayarları aşırı zorlamaması için fizikler aradan çıkarılmış.

GTA IV'nin fizikler güzel fakat bu kadar.

Muhtemelen haritanın büyütülmesi, yapay zekanın iyileştirilmesi vb. sebeplerden hem diğer alanlara odaklanıp hem de bilgisayarları aşırı zorlamaması için fizikler aradan çıkarılmış.
GTA serisi gerçekçi bir seri değil.

Arkadaşlar bugün bir video izledim, şaşırdım kaldım.
GTA 4'ün GTA 5'ten daha iyi olduğunu kasteden bir başlığı var, izlemeden önce ulan dedim, kesin öyledir.
Açtım baktım, her detayda şaşırmam arttı, o kadar garip bir olay ki.
Yani bir oyun serisi gelişir, neden böyle?
4'te olan detaylar neden 5'te yok?
Rockstar neden böyle yapmış?
Ve bazı arkadaşların da dediğine göre en destansı hikayeli GTA oyunu 4.
Hiçbir GTA'yı bitirmedim, ama 5'i bitireceğim inşallah, indiriliyor.
Epic'den salak gibi almadığım için ne yazık ki crack indiriyorum.
Video da şu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyunun sadece gerçekçilik kısmı iyi. Bunu oyunu bitirmiş biri olarak söylüyorum. Gerçekcilik kısmının ise sadece o videoda kısmı iyi diğer gerçekçi (!) kısımları gerçekçilikten öte. GTA oyunlarının bazen gerçekçi olmayan şeyi güzeldir hocam. Haritası da sadece şehir olduğu için sıkıcı geliyor. Ha bir de hikayesi o kadar da destansı değil başlarda olan görevleri ve son görevi güzel onun dışında hiçbir şey yok. Tetikçi görevleri bildiğiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı