GTA 5 ısınma sorunu

_Black_ Eagle_

Decapat
Daha fazla  
Bilgisiyarı alalı 6 gün oluyor. Çok rahat bir şekilde GTA 5 oynuyorum. Kasada 4 adet fan var. Oyuna girince ısınıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Bir taraftan da endişeliyim bir sorun olacak diye. Ne yapmalıyım?

Aynı sorun şu an bende de mevcut maalesef 75 80 derecelere gelebiliyorum kasanın tozlarını almayı ve yeni işlemci macunu almayı deneyebilirsin ama ben de pek anlamam böyle şeylerden.

GPU 33 derece. Core ise 47-48 derece. Ama kasanın önünde değil arkasında sıcaklık oluyor. Önde 3 adet fan var arkada 1 adet.
Isınma değil ki bu. Kasa arkasında derken egzoz çıkışından mı sıcak geliyor? Eğer öyle ise normal.

Teşekkür ederim. Kasa çünkü masaya dayalı arada kablolar var. Kasanın yeri değişirse düzelir mi?
Arkadaki fan egzoz fanı. Arabadaki mantık gibi düşünün. Egzozdan sıcak hava çıkmak zorunda. Yoksa içerideki sıcaklığı düşüremezsin başka şekilde. Ayrıca o sıcaklık kablolara zarar verecek kadar yüksek değil. Eğer içim rahat etsin diyorsan 10-15 cm kadar arada mesafe bırakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı