GTA 5 mi daha güzel GTA SA mı?

GTA V neredeyse her anlamda GTA SA'dan daha başarılı. Daha doğrusu herhangi bir eski GTA'dan daha başarılı. GTA V'in hikayesi de çok sağlam, yalnızca finalini yeterli bulmuyorum. Böyle bir karşılaştırmaya neden giriyorsunuz onu da anlamıyorum.
 
GTA San Andreas'ın hikayesi ve açık dünyası yeter. Benim için en özel oyundur kendisi. Grafikler ve mekanikler çok kötü olsa da hikayesi çok başarılı 👍
Aynen öyle... Oyunu bitirmeme rağmen şehirde keyifle arabamı-Freeway'imi sürüp San Fierro ve Las Venturas'ta Kdst radyo eşliğinde gezdiğim zamanları hiç unutmam.
Mafia 1 Definitive Edition sonra Mafia 2 (orijinal) Mafia 3'ü bilemiyorum ama Mafia 2 efsane.

-Mr. Angelo?
+Evet...
-Mr. Sailero saygılarını gönderdi...
 
GTA5 her anlamda SanAndreas'tan daha iyi. GTA5 daha zevkli ve keyifli olsa da GTA SanAndreas sizde daha fazla iz bırakır ve akılda kalıcı bir hikayesi vardır. İki oyunu da bitirdiğinizi/bitireceğinizi var sayarak yazdım. Bu arada GTA4'ü de oynayın derim, bence en iyi GTA oyunudur.
 
GTA 5 her anlamda San Andreas'tan daha iyi. GTA 5 daha zevkli ve keyifli olsa da GTA San Andreas sizde daha fazla iz bırakır ve akılda kalıcı bir hikayesi vardır. İki oyunu da bitirdiğinizi/bitireceğinizi var sayarak yazdım. Bu arada GTA4'ü de oynayın derim, bence en iyi GTA oyunudur.

Evet oynadım ve çok güzel. Vladivistok FM çalan club remix beni çok sevdirdi. Ya nevaizu karaoke diye bir şarkı gelmişti onu da sevdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı