FURRYRAVEN
Hectopat
Termal macunu yenileyip temizleyeceğim de darboğaz durumunu nasıl anlarımKatılıyorum hatta darboğaz da vardır eminim.İşlemci değiştirebilir ikinci elden 2.nesil i7 kovalayabilir ucuza.
Termal macunu yenileyip temizleyeceğim de darboğaz durumunu nasıl anlarımKatılıyorum hatta darboğaz da vardır eminim.İşlemci değiştirebilir ikinci elden 2.nesil i7 kovalayabilir ucuza.
Msi afterburner ile bakarsan gpu kullanımın %100 ün altında ise darboğaz var demektir.Termal macunu yenileyip temizleyeceğim de darboğaz durumunu nasıl anlarım
Bakabildin miTermal macunu yenileyip temizleyeceğim de darboğaz durumunu nasıl anlarım
İşlemcinin macununu değiştirdim tozunu aldım. Oyundayken gpu kullanımı sürekli değişiklik gösteriyordu %100 deyken %0 falan düşüyordu sürekli aynı kalmıyorduMsi afterburner ile bakarsan gpu kullanımın %100 ün altında ise darboğaz var demektir.
Bakabildin mi
Ceza almıştım o yüzden yazamadım bir oyunda msi afterburner ile ss atar mısın bir bakalaım.İşlemcinin macununu değiştirdim tozunu aldım. Oyundayken gpu kullanımı sürekli değişiklik gösteriyordu %100 deyken %0 falan düşüyordu sürekli aynı kalmıyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.