Gta 5 playstore'de 168 tl olarak giriş yapmış bulunuyor.
Detaylar : Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
Detaylar : Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
Eğer nakit paran varsa inial kart ile alınır. Ama taksit yapacağım dersen o ayrı. @kronos3451
Nakit param var fakat onunla monitör alacağım taksitel tabiki gta 5 90 tlye gmgden almayı istiyorumda monitör için kredi kartı aldığım kişi oyun için vermez ve yabancı site diyede güvenmez zaten inanial kart ilede almak isterim ama inanial kartda 20 tl imiş 110 tlye geliyor gmg fiyatıda arttı sanırım dün biri bugün son demişti 120 130 liraya falan gelir bana sanırımda peşin olarak veremem o kadar kredi kartını alacağım kişiylede daha önceden monitör alacağım diye konuşmuştum o yüzden inanial kart ile 100 tlye falan gelirse alabilirim ancak.Size daha öncede belirttiğim gibi paypal kart almanızda fayda var.
Bende çok araşyırdım ama sonuca ulaşamadım. Paypalı kendi kredi kartınla ilişkilendiriyormuşsun. Şu konuda tartışıldı. Aradığınız cevabı alamayacaksınız ama yine de okuyun daha sonra bir konu açmanızda fayda var.Nakit param var fakat onunla monitör alacağım taksitel tabiki gta 5 90 tlye gmgden almayı istiyorumda monitör için kredi kartı aldığım kişi oyun için vermez ve yabancı site diyede güvenmez zaten inanial kart ilede almak isterim ama inanial kartda 20 tl imiş 110 tlye geliyor gmg fiyatıda arttı sanırım dün biri bugün son demişti 120 130 liraya falan gelir bana sanırımda peşin olarak veremem o kadar kredi kartını alacağım kişiylede daha önceden monitör alacağım diye konuşmuştum o yüzden inanial kart ile 100 tlye falan gelirse alabilirim ancak.
paypal kartı nasıl çıkartıcağımı anlatırmısın ?
Teşekkürler.Bende çok araşyırdım ama sonuca ulaşamadım. Paypalı kendi kredi kartınla ilişkilendiriyormuşsun. Şu konuda tartışıldı. Aradığınız cevabı alamayacaksınız ama yine de okuyun daha sonra bir konu açmanızda fayda var.
Üniversiteli öğrenci hangi kredi kartını seçmeli? | Technopat Sosyal
Kartı alırsanız benide bilgilendirin neymiş ne değilmiş diye.Teşekkürler.
Kartı alırsanız benide bilgilendirin neymiş ne değilmiş diye.
Kartı alırsanız benide bilgilendirin neymiş ne değilmiş diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.