GTA 5 şehir içinde GPU kullanımı düşüyor

Neoreality

Hectopat
GTA 5'te şehrin dışındayken GPU kullanımı %85 %95
İşlemci kullanımımsa %30-45 seyirlerinde ilerliyor
Yani darboğaz yok.
Sorunsa şu üstte belirttiğim değerleri şehrin dışındayken alıyorum şehrin içi %55'e kadar düşüyor
Sorunu internette aradım ancak saçma sapan yararı olmayan çözümlerle karşılaştım çözüm hakkında bir fikri olan var mı?
Kullandığım laptop: ASUS TUF FX505DT
RAM: 8 GB 2666MHz
GPU: GTX 1650
CPU: Ryzen 5 3550H
Driverlarım da güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'te şehrin dışındayken GPU kullanımı %85 %95
İşlemci kullanımımsa %30-45 seyirlerinde ilerliyor
Yani darboğaz yok.
Sorunsa şu üstte belirttiğim değerleri şehrin dışındayken alıyorum şehrin içi %55'e kadar düşüyor
Sorunu internette aradım ancak saçma sapan yararı olmayan çözümlerle karşılaştım çözüm hakkında bir fikri olan var mı?
Kullandığım laptop: ASUS TUF FX505DT
RAM: 8 GB 2666MHz
GPU: GTX 1650
CPU: Ryzen 5 3550H
Driverlarım da güncel.
Bu onlide mi oluyor yoksa story mod dada varmı

FPS düşüşleri var mı? Yoksa sanırım oyunlarda grafikleri ne kadar köklerseniz o kadar kullanıyor. Bende de böyle. Grafikleri kıstığımda kart %50-60'larda geziyor FPS'de bir sorun yok olması gerektiği gibi ama grafikleri köklediğimde %90'lara çıkıyor.

Grafikleri yükseltmeyi denedinmi
Zaten en yüksekte
FPS düşüşleri var mı? Yoksa sanırım oyunlarda grafikleri ne kadar köklerseniz o kadar kullanıyor. Bende de böyle. Grafikleri kıstığımda kart %50-60'larda geziyor FPS'de bir sorun yok olması gerektiği gibi ama grafikleri köklediğimde %90'lara çıkıyor.
grafikleri köklesemde şehir içinde gpu kullanımı aynı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı