GTA 5 story mod 2024'te oynanır mı?

Ayrıca ekleme yapmak istiyorum. GTA IV de özel oyunu yapılan çete The Lost MC böyle birkaç görevde yok edilmemeliydi bence. Jhonny Klebitz'in ölümü özellikle. Niko'ya bile bak bulaşma sıkıntılı diye uyarılar geçilen, en az Trevor kadar manyak olan adam 5 saniyede öldü.

Ayrıca ekleme yapmak istiyorum. GTA IV de özel oyunu yapılan çete the Lost MC böyle birkaç görevde yok edilmemeliydi bence. Jhonny Klebitz'in ölümü özellikle. Niko'ya bile bak bulaşma sıkıntılı diye uyarılar geçilen, en az trevor kadar manyak olan adam 5 saniyede öldü.

GTA 4 bana göre Rockstar tarafından harcanmış bir oyundur. Kendini sık tekrar eden ama hikayede biraz durulsa çok iyi potansiyeli olan bir oyun. Ve GTA 5'te iyice bitirdiler GTA 4 evrenini.

GTA 4 bana göre Rockstar tarafından harcanmış bir oyundur. Kendini sık tekrar eden ama hikayede biraz durulsa çok iyi potansiyeli olan bir oyun. Ve GTA 5'te iyice bitirdiler GTA 4 evrenini.

Bence GTA IV çok aşırı tekrar eden bir oyun değildi. Atmosfere güzelce yedirilmişti. GTA V sadece GTA IV değil tüm GTA oyunlarını sıkıntıya soktu hikaye olarak. Çok soru işareti var.

1. Grove Street nasıl Balla'ların eline geçti?
2. CJ'e ne oldu?
3. Niko ve Luis'e ne oldu?
4. Vice City adı GTA V de olmasa bile GTA IV de sıkça geçiyor haliyle Vice City'nin sahibi Tommy'e ne oldu?

Ve daha aklıma gelmeyen onlarcası.

Bence GTA IV çok aşırı tekrar eden bir oyun değildi. Atmosfere güzelce yedirilmişti. GTA V sadece GTA IV değil tüm GTA oyunlarını sıkıntıya soktu hikaye olarak. Çok soru işareti var.

1. grove street nasıl Balla'ların eline geçti?
2. Cj'e ne oldu?
3. niko ve Luis'e ne oldu?
4. Vice City adı GTA V de olmasa bile GTA IV de sıkça geçiyor haliyle Vice City'nin sahibi Tommy'e ne oldu?

Ve daha aklıma gelmeyen onlarcası.

Hocam bir de oyunda önceki oyunlardan kalıntılar birkaç easter egg dışında yok en azından bir vercetti adı geçer yani.

Bence oynanır çünkü en güncel GTA. Zaten oynanışı modern ve otomatik kayıt ve görev içi kayıt gibi sistemlerin olması oyunu kolaylaştırıyor. Fakat yan görevler ve bazı görevler gerçekten çok sıkıcı ve tekdüze. Bu sadece 5'te değil bütün GTA oyunlarında mevcut. Umarım 6. oyunda tek düze, sıkıcı ve yapması basit ama uğraştırıcı görevlerden oluşmaz. Görev ve soygun sisteminin geliştirilmesi ve aksiyon dozajının artmasını umuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı