GTA 5'ten nasıl zevk alabilirim?

475454

Hectopat
Makaleler
2
Bazı arkadaşlarım 4-5 saat aralıksız oynuyor nasıl zevk alıyorlar? Ne yapsam zevk alırım ben de?

Son düzenleyen: Moderatör:

Her şey FiveM'de takılırsın eğer bağımlısı olursan min 1K saat yazdım bile normal Online istiyorsan Full para kasıp evlerinize araba markalarının araçlarını alıp araç garajları yapabilirsiniz ben 600 saat sadece Online oynadım her şeyi yaptım oyundaki arabaların çoğu var geçen sene günde 12 saat oynadığımı bile hatırlıyorum arkadaşımla beraber ama toplasan onunla 150 saati geçmez oynamam ek olarak playlist oynayabilirsiniz bayağı sarar ama yabancılar çok toxic ek olarak saçma gelebilir ama F1 turnuvası gibi bir şey bile var yani çoğu şeyi yapabilirsiniz.

Bazı arkadaşlarım 4-5 saat aralıksız oynuyor nasıl zevk alıyorlar? Ne yapsam zevk alırım ben de?

Bro şimdi grafik modu yüklüyorsun. Arkaya şarkı açıyorsun. Story modda havayı gece ve yağmurlu yapıyorsun (ya da karlı) sonra görevleri yapıyorsun ben 4 saat oynamıştım bir ara. Ama genellikle çok yer kaplıyor grafik modları. Ya da alın arkadaşlarınızı açın sağlam bir playlist girin hocam aşırı sarar. Özellikle face to face :D

Arkadaş çevren varsa heist yaparak veya playlist oynayarak uzun saatler oynayabilirsin tabii aynı heisti tekrar tekrar yapmak seni sıkıyorsa bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı