GTA 6 bence patlayacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 224
  • Görüntüleme 13.320
Açıkçası bugünkü gelişmeden sonra bende patlayacağını düşünüyorum ama Rockstar var.

Bu oyun beklentiyi ne olursa olsun karşılamaz çünkü insanlar tüm oyun firmaları bir araya gelse sınırsız süre ve para alsalar yapamayacakları şeyler bekliyor GTA6'dan. GTA6 bence en azından RDR2 seviyesi bir oyun olur.

Arkadaşlar şimdi gerçekçi düşünmemiz lazım. Yıl olmuş 2023 ve GTA V çıkalı tamı tamına 10 yıl oldu. Rockstar GTA Online üzerinden parayı kıracağım diye insanları yıllarca bekletti ve bu da beklentiye yol açtı. Şu anda beklenti inanılmaz boyutlarda ve bu yetmezmiş gibi LinkedIn, X gibi platformlar üzerinden gaz vererek beklentiyi büyütme peşindeler. Bu oyun patlarsa kendileri yok olacak farkında değiller. Bence bu beklentinin üzerine dünyanın en iyi oyununu koy patlar. Rockstar üzerinden kilit isimlerin ayrılığına da bakılırsak önceki Rockstar oyunlarıyla ya hemen hemen aynı kalitede ya da daha düşük kalitede bir oyunla karşılaşacağımız neredeyse kesin benim gözümde. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tabii ki öyle hocam. Oyunda bitmeyen, tekrar etmeyen bir hikayesi olsun. Hatta bana para versin, gene de 10 yıllık beklentimi karşılamaz, o derece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı