GTA 6 bence patlayacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 224
  • Görüntüleme 13.774
Genel olarak hep salıyı seçmişler. Duyuru ve çıkış tarihi olarak.

Bir hava bile yok yani çıkacağına dair.

Yani bu yıl boş geçse, gram şaşırmam.

Eğer GTA 6 Devrim ve grafiksel anlamda çığır acacaksa, bunu 3070 Tİ bile altından kalkacağını sanmam. Full ayar ile.

O yüzden Seneye duyurulma ihitmali yüksek. Neden derseniz.

RTX 40xx serisi yaygınlaşacak. RTX 50xx çıkışı ve PS5 Pro çıkışı yakın olacak.
Düşünüyorum ben de "Acaba hep Salı yüklediler falan ama bu döngüyü bozarlar mı" diye. Çalışanlar falan sızdırırdı diye düşünüyorum çıkacağını. Hype var ve gün geçtikçe sönecek, çıkaracaksa da bir işaret vermeli artık...

Düşünüyorum ben de "Acaba hep Salı yüklediler falan ama bu döngüyü bozarlar mı" diye. Çalışanlar falan sızdırırdı diye düşünüyorum çıkacağını. Hype var ve gün geçtikçe sönecek, çıkaracaksa da bir işaret vermeli artık...

Az önce Twitter hesaplarından bir paylaşım yaptılar RDR2 ile ilgili, 6-7 Dakika bir sürede 1500 yoruma falan ulaştı.

Şu an acayip bir Hype var. Hele bugün için tepe noktası.

En azından bir fotoğraf güncellemesi vs yapabilirler. Yoksa bam diye video atmak garip.

RDR2 neyse de GTA V beklentiyi karşıladı diyenlere sormak lazım Online dışında ne özelliği var ki GTA V'in? Birçok açıdan bomboş yavan bir oyun. Çıkalı 10 sene oldu bir kere bile başkalarının Pc ve konsolları hariç açıp oynamadım

RDR2'de bana göre ağır işleyen bir oyun. Oyun mu interaktif-dizi film arası oyuncuk mu belli değil? 2012 ve sonraki süreçte Rockstar öldü bence o PS2 ve PS3 neslindeki eğlenceli oyunları yapan firma tarihe karıştı. MP3 ve GTAV bana göre yetersiz RDR2'de emek var bir şey demiyorum ona ama o Bully, MP1-2, Midnight Club, Manhunt gibi projelere imza atan Rockstar tarihe karıştı
O dönemki Rockstar normal bir stüdyo gibi 2-3 senede bir oyun çıkartır ve ortalama bir iş sunardı. Şimdiki ise 10 yılda bir geliyor gene ortalama-ortalama üstü bir iş sunuyor ama prodüksiyon tavanda oluyor. {Benim düşüncem}

Genel olarak hep salıyı seçmişler. Duyuru ve çıkış tarihi olarak.

Bir hava bile yok yani çıkacağına dair.

Yani bu yıl boş geçse, gram şaşırmam.

Eğer GTA 6 Devrim ve grafiksel anlamda çığır acacaksa, bunu 3070 Tİ bile altından kalkacağını sanmam. Full ayar ile.

O yüzden Seneye duyurulma ihitmali yüksek. Neden derseniz.

RTX 40xx serisi yaygınlaşacak. RTX 50xx çıkışı ve PS5 Pro çıkışı yakın olacak.
Şu an duyurmaları çok daha mantıklı. 2025 yılında çıkacağını hesaplarsak bu yıl duyurulursa çünkü Rockstar hep duyurudan 2 yıl sonra çıkartıyor oyunlarını çok daha iyi bir zamana sahip olmuş olurlar. 2025 yılındaki satış performansı 2026 yılındakinden çok daha üstün olacaktır eminim.

Şu an duyurmaları çok daha mantıklı. 2025 yılında çıkacağını hesaplarsak bu yıl duyurulursa çünkü Rockstar hep duyurudan 2 yıl sonra çıkartıyor oyunlarını çok daha iyi bir zamana sahip olmuş olurlar. 2025 yılındaki satış performansı 2026 yılındakinden çok daha üstün olacaktır eminim.

Bana zaten bu yıl hep mantıklı gelmiştir açıkçası.

Bundan 2-3 yıl önce de ben hep ya 2023 veya 2024 yıllarını kurdum vallahi kendi kafamda.

En azından fragman görsek bile, zaten ucu açık olacaktır. Şehir, araba, deniz, vs vs.

Çıkışa yakın 1 Fragman daha tamam.

Arkadaşlar şimdi gerçekçi düşünmemiz lazım. Yıl olmuş 2023 ve GTA V çıkalı tamı tamına 10 yıl oldu. Rockstar GTA Online üzerinden parayı kıracağım diye insanları yıllarca bekletti ve bu da beklentiye yol açtı. Şu anda beklenti inanılmaz boyutlarda ve bu yetmezmiş gibi LinkedIn, X gibi platformlar üzerinden gaz vererek beklentiyi büyütme peşindeler. Bu oyun patlarsa kendileri yok olacak farkında değiller. Bence bu beklentinin üzerine dünyanın en iyi oyununu koy patlar. Rockstar üzerinden kilit isimlerin ayrılığına da bakılırsak önceki Rockstar oyunlarıyla ya hemen hemen aynı kalitede ya da daha düşük kalitede bir oyunla karşılaşacağımız neredeyse kesin benim gözümde. Siz ne düşünüyorsunuz?

En fazla ne yapabilirler ki? GTA dediğimiz oyun serisi açık dünya ve hikaye ile öne çıkıyor. Grafiğe abanırlar ve biraz çeşitlilik eklerler. Üzgünüm öyle herkesin beklediği gibi bir devrim oyunu olmayacak bence. İnşallah yanılırım.

Millet grafikleri ve efektleri gerçek hayattaki gibi bekliyor tahminimce böyle bir şey olmayacak ve herkes hayal kırıklığı ile birlikte GTA 5 oynamaya devam edecek.

Millet grafikleri ve efektleri gerçek hayattaki gibi bekliyor tahminimce böyle bir şey olmayacak ve herkes hayal kırıklığı ile birlikte GTA 5 oynamaya devam edecek.
Öyle bir şey yapmaları teknik anlamda imkansıza yakın. Bunlar ticari şirket ne kadar kişiye satabilirlerse o kadar iyi. Hem açık dünyalı hem bol etkileşimli hem de gerçeğe yakın grafikli bir oyun yaparsan o oyunu NASA bilgisayarı bile 30FPS çalıştırır.

Öyle bir şey yapmaları teknik anlamda imkansıza yakın. Bunlar ticari şirket ne kadar kişiye satabilirlerse o kadar iyi. Hem açık dünyalı hem bol etkileşimli hem de gerçeğe yakın grafikli bir oyun yaparsan o oyunu NASA bilgisayarı bile 30FPS çalıştırır.
RDR 2 gibi sanat eseri görüntülere sahip bir oyunu bile bugün 1050 Ti orta ayarlarda 30 FPS olacak şekilde oynatabiliyor. GTA 6 kesinlikle grafiksel anlamda devrin ötesinde bir yapım olacaktır. Yine optimizasyon olarak da GTA 5 ve RDR 2 kadar başarılı olur çok büyük ihtimalle.

RDR 2 gibi sanat eseri görüntülere sahip bir oyunu bile bugün 1050 Ti orta ayarlarda 30 FPS olacak şekilde oynatabiliyor. GTA 6 kesinlikle grafiksel anlamda devrin ötesinde bir yapım olacaktır. Yine optimizasyon olarak da GTA 5 ve RDR 2 kadar başarılı olur çok büyük ihtimalle.

Rocstarın zaten 2 milyar bir bütçe ayırıp optimizasyon yapmaması kendi ayağına sıkmak demek.

O yüzden PS5'e çıktıktan sonra, PC'ye 2 yıl geç çıkıyor ki bu sürede optimizasyon yaptıkları için olabilir.

Port iyi olsun diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı