GTA 6 bence patlayacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 224
  • Görüntüleme 13.826
Olay optimizasyon değil ki? Rockstar konsol firmalarıyla anlaşıp para alıp süreli anlaşma yapıyor. O sırada da portu geliştiriyor 2 sene sonucunda olabilecek en iyi halde PC versiyonunu oyunculara sunuyor.
Olay sadece bu. Hem Rockstar kazanıyor bu olayda hem de konsol firmaları. Bu da sürdürülebilir bir yaşam ortamı sağlıyor Rockstar için aynı zamanda.

Olay sadece bu. Hem Rockstar kazanıyor bu olayda hem de konsol firmaları. Bu da sürdürülebilir bir yaşam ortamı sağlıyor Rockstar için aynı zamanda.

Bu çizgi hiçbir zaman bozulmaz. O 2 Sene beklenilecek beklemek istemeyen ya video izler ya da PS satın alır.

Elimizden bir şey gelmiyor satış politikaları böyle yıllardır.

Zaten PS ile beraber çıksa bunun iyi olacağının garantisi var mı? Yok.

Biz de isteriz zaten hemen çıksın. Adamlar ticari şirket o yüzden alabileceği parayı göz ederek ona göre adım atıyorlar. Tıpkı Ubibug gibi.
O zaman optimizasyonu bahane etmesin kimse.

Bu çizgi hiçbir zaman bozulmaz. O 2 Sene beklenilecek beklemek istemeyen ya video izler ya da PS satın alır.

Elimizden bir şey gelmiyor satış politikaları böyle yıllardır.

Zaten PS ile beraber çıksa bunun iyi olacağının garantisi var mı? Yok.
Satış politikalarının böyle olduğu senin iddian? Ki oyun Pc'ye 2 sene geç çıksa buna da sevinecek bir vibe verdin bana aşırı taraflı görünüyorsun. Muhattap olmayalım lütfen

O zaman optimizasyonu bahane etmesin kimse.

Satış politikalarının böyle olduğu senin iddian? Ki oyun PC'ye 2 sene geç çıksa buna da sevinecek bir vibe verdin bana aşırı taraflı görünüyorsun. Muhatap olmayalım lütfen

Hislerin yanlış hocam bunu belirtmek isterim.

Rocskartın hiçbir oyununu final yapmamış birimi fanboy olacak. Yapma Allah için.

Belli bir düşüncede sıkışıp kalmışsın. Sonuçta böyle düşünmen seni avutmaktan başka işe yaramaz.

Satış politikaları olduğu benim iddiam değil. Bunu herkes söyler. Sen hariç.

Hislerin yanlış hocam bunu belirtmek isterim.

Rocskartın hiçbir oyununu final yapmamış birimi fanboy olacak. Yapma Allah için.

Belli bir düşüncede sıkışıp kalmışsın. Sonuçta böyle düşünmen seni avutmaktan başka işe yaramaz.

Satın politikaları olduğu benim iddiam değil. Bunu herkes söyler. Sen hariç.

Konsol fanlığı sezdim gibi sizde. Saygılar ve iyi akşamlar

Ben umutluyum, Rockstar elindeki en kaliteli markanın böyle s1çmasına izin vermez. Yakın zamanda Cyberpunk ve CS2 gibi fiyaskolar yaşanmışken çok daha dikkatli olacaktır.

Daha kaliteli NPC'lere sahip bitmiş bir oyun olarak çıkacağından kesinlikle eminim. Bu da şahsen benim için yeterli.

GTA VI'nın balon çıkma ihtimali bence de yüksek. Beklentiler dağ gibi olmuş durumda, en ufak bir sallantıda Rockstar'ın üzerine devrilecek gibi. (İnsanlar zaten GTA Definitive Edition ve RDR'nin PS4 ve Switch'e çıkması gibi yanlış hamleleri yüzünden Rockstar'a çok kızgın.) Ne yapıp edip sorunsuz ve beklentileri az da olsa karşılayabilen bir oyun çıkarmak zorundalar.

Benzer bir durum TES VI için de geçerli.

Daha rdr2 yi adamakıllı %100 bitirememişim GTA VI için daha 2-3 yılı var bence. 24 ekim dediler ortada bişey yok rockstar artık nedense haftanın son iş gününe paylaşıyor haberleri. Tabii çoğunlukla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı