GTA 6 bence patlayacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 224
  • Görüntüleme 13.839
Arkadaşlar şimdi gerçekçi düşünmemiz lazım. Yıl olmuş 2023 ve GTA V çıkalı tamı tamına 10 yıl oldu. Rockstar GTA Online üzerinden parayı kıracağım diye insanları yıllarca bekletti ve bu da beklentiye yol açtı. Şu anda beklenti inanılmaz boyutlarda ve bu yetmezmiş gibi LinkedIn, X gibi platformlar üzerinden gaz vererek beklentiyi büyütme peşindeler. Bu oyun patlarsa kendileri yok olacak farkında değiller. Bence bu beklentinin üzerine dünyanın en iyi oyununu koy patlar. Rockstar üzerinden kilit isimlerin ayrılığına da bakılırsak önceki Rockstar oyunlarıyla ya hemen hemen aynı kalitede ya da daha düşük kalitede bir oyunla karşılaşacağımız neredeyse kesin benim gözümde. Siz ne düşünüyorsunuz?
hocam doğru beklentiyi körüklüyorlar fakat bu gta 5 çıkarkende oldu diye biliyorum gta 5 e okadar tutmaz felan dediler sonuç ortada rockstar games tecrübeli bir firma ne yaptığını bilir

Hocam doğru beklentiyi körüklüyorlar fakat bu GTA 5 çıkarkende oldu diye biliyorum GTA 5'e o kadar tutmaz falan dediler sonuç ortada Rockstar Games tecrübeli bir firma ne yaptığını bilir

Online olmasa şu ankim GTA 5 oynuyordu?

Veya RP sunucuları olmasa. Bunu bu zamana kadar hayatta tutan şey bu zaten hocam.

Adamlar nerden bilsin GTA 5 çıktıktan sonra RP diye böyle şeyler olacağını. Zaten emeklerinin karşılığını aldılar bunları çıkaranlar.

Veya RP sunucuları olmasa. Bunu bu zamana kadar hayatta tutan şey bu zaten hocam.

Hocam zaten elemanlar Online'yi canlı tuttu ve RP kitlesi aktif oynuyor ve gidip RP yapılan platform olan FiveM'i aldılar yani bu demek oluyor ki GTA 6 da RP Rockstar destekli olacak bu da bir etken benim 5K saat GTA 5'im var 4K'sı nereden baksan zaten FiveM'dir onlarda GTA 6'yı zaten Online ve RP odaklı yapackalarına eminim hikayeye eskisi gibi uğraşmazlar.

Arkadaşlar şimdi gerçekçi düşünmemiz lazım. Yıl olmuş 2023 ve GTA V çıkalı tamı tamına 10 yıl oldu. Rockstar GTA Online üzerinden parayı kıracağım diye insanları yıllarca bekletti ve bu da beklentiye yol açtı. Şu anda beklenti inanılmaz boyutlarda ve bu yetmezmiş gibi LinkedIn, X gibi platformlar üzerinden gaz vererek beklentiyi büyütme peşindeler. Bu oyun patlarsa kendileri yok olacak farkında değiller. Bence bu beklentinin üzerine dünyanın en iyi oyununu koy patlar. Rockstar üzerinden kilit isimlerin ayrılığına da bakılırsak önceki Rockstar oyunlarıyla ya hemen hemen aynı kalitede ya da daha düşük kalitede bir oyunla karşılaşacağımız neredeyse kesin benim gözümde. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar kötü olursa olsun satışları alt üst edecek bir oyun. İsminin ağırlığı sayesinde çıktığı 24 saat içinde birden fazla rekora imza atacak gibi görünüyor. Tabii ki, fragmana gelecek yorumlar, pazarlama gibi faktörleri dahil edersek değişkenlik gösterebilir.

Oyun iyi olur mu bilemiyorum ama insanlar oyuna karşı aşırı beklenti içine girdi ve bu yüzden iyi çıksa bile çoğu kişinin beklentilerini karşılayabileceğini düşünmüyorum.

Rockstar bu kalitesiz oyunları yok.

Adamlar nereden bilsin GTA 5 çıktıktan sonra RP diye böyle şeyler olacağını. Zaten emeklerinin karşılığını aldılar bunları çıkaranlar.

Bende aktif bir GTA 5 oyuncusuyum. Online olmasa evet sarmıyor.

Sanki RDR2'yi Ubisoft yapmış gibi daha iyisini yapamaz diyenleri absürt buldum. Adamlar GTA 5'i sağıp para bastıysa bu onların bir sonraki oyunlarının kötü olacağının anlamına gelmiyor ki. Ama her sene oyun çıkarsalardi ben de bundan endişelenirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı