GTA 6 bence patlayacak!

  • Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 212
  • Görüntüleme 10B
10 yıl büyük bir süre işte. Bu kadar süre insanları bekletmek saçmalık bildiğin beklettikleri her gün onlara bir eksi.

Tamamen 10 yıl diyemeyiz RDR2'yi bahanesi sayıp azaltalım seneyi.
 
Yani demek istediğimiz şu GTA3, Vice City ve San Andreas farklı oyunlar olmasına rağmen GTA 3 adını taşıyor bu da öyle olacak GTA 6 adını taşımasını istiyoruz. Umarım anlayabilmişimdir.
Ayrıca bana oğlum deme bir daha. Nereden geliyor bu samimiyet?
Dostum sinirlisin diye düşünüyorum zaten samimiyetimden değil hitap edecek başka bir şekil bulamadığım için. Ama üst tarafta haklısın.
 
Beklentilerin hepsini karşılaması imkansız zaten. Adamlar kim bilir kaç yıldır geliştiriyorlar oyunu 2025 de çıkacak zaten en erken. bence patlama ihtimali çok düşük.

Beklentiler yüksek diye oyun patlayacak diye bir şey yok arkadaşlar zaten Rockstar oyun şöyle mükemmel olacak şöyle iyi olacak diye bir şey hiçbirzaman demedi oyun görüntüleri ifşa olmasa biz GTA 6 yapıyoruz bile demiyeceklerdi.

GTA 6 bu sene yok unutun.

Ben başka da bir şey demiyorum.

GTA 6 bu sene çıkacak diyen mi var gerçekten ya.
 
Son düzenleme:
Beklentilerin hepsini karşılaması imkansız zaten. Adamlar kim bilir kaç yıldır geliştiriyorlar oyunu 2025 de çıkacak zaten en erken. Bence patlama ihtimali çok düşük.

Beklentiler yüksek diye oyun patlayacak diye bir şey yok arkadaşlar zaten Rockstar oyun şöyle mükemmel olacak şöyle iyi olacak diye bir şey hiçbirzaman demedi oyun görüntüleri ifşa olmasa biz GTA 6 yapıyoruz bile demiyeceklerdi.

Bunlar GTA 6'da kendi evlerine gidip kendini görmek istiyor gibi bir beklentileri var. Bu yüzden beklentisi olanalrın coğu zaten oyunu sevmeyecek.
 
Trilogy'lerde Rockstar'ın parmağı bile değmedi onların kalitesinde bir iş değil bu sayamayız. RDR 1 için de uğraşmamışlar ne diyelim canları sağ olsun. Buradan GTA VI'nın kalitesini ölçemeyiz saçmalık.
Hayır siz dediniz ya hani Rockstar firmasından kalitesiz oyun çıkmaz diye ondan söyledim GTA VI kalitesi ölçmüyorum. Ayrıyeten oyunu yapan stüdyo 20 kişilik ve test etmesi için görevlendirilen gene Rockstar. Burada suçlu 20 kişilik stüdyoya GTA verip üzerine test etmeden tam fiyat etiketinde oyun çıkartan Rockstar mı yoksa 20 kişilik stüdyoya göre gayet iyi iş başarabilmiş Grove Street Games stüdyosunda mı?

Grove Street Games geliştirdi demi onu?
Aynen.
 

Geri
Yukarı