GTA 6 bence patlayacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 224
  • Görüntüleme 13.762
GTA 5'e hala para verenler olduğu müddetçe GTA 6 falan unutun 2026'da anca duyururlar. Daha erken istiyorsak önce GTA 5'e para verilmemesi gerekiyor.

Öyle bir şey yok hocam koskoca şirket 10 yıllık GTA 5'in parasıyla ayakta duramaz. GTA 5'in satışları da eskisi gibi degil artık düşmeye devam ediyor ve edecek.

Öyle bir şey yok hocam koskoca şirket 10 yıllık GTA 5'in parasıyla ayakta duramaz. GTA 5'in satışları da eskisi gibi değil artık düşmeye devam ediyor ve edecek.
En son çıkan GTA oyunu 10 yıllık olmasa bu dediğine inanırdım. Malzeme sadece GTA 5'te değil maalesef RDR'si var eski GTA'ların remaster'leri var.

Rockstar batmaz orayı bir geçelim. Oyun eleştirel olarak kötü not alsa dahi bu oyundan kar edecekler. Ama patlama şansı var özellikle optimizasyonu nasılyapacaklarını merak ediyorum. Boyut olarak da yüksek olacaktır bu arada Rdr2 dahi 120 gb falandı.
Hocam dedim ya ticari açıdan beklentileri karşılayacaktır diye. 50 milyon satış beklentisi var. Ama biz oyuncular için başarısından bahsediyoruz. Diyelim oyun çıktı raflarda yerini aldı ama o kadar kötü durumda ki 2.Cyberpunk vakası millet dalga geçiyor ama oyun ilk günden 50 milyon kopya sattı. Rockstar 1 ay sonra GTA 7 duyursa sizce insanlar o oyuna aynı gözle bakabilirler mi?

Ne zaman GTA 5 para kazandırmıyorsa o zaman çıkar bu kadar basit.
Çıkış tarihi tartışmıyoruz konuda.

Beklenti de beklenti diyoruz. Oyunu beğenmemiz için gereken şey kendi psikolojimizi yönetmemiz mi yoksa gerçekten Rockstar Games’in iyi iş çıkarması mı? Ben kendi psikolojimle ilgilenmiyorum çünkü bu beklentiyi ben yaratmıyorum. Rockstar kendisi yaratıyor. Bu sebeple bize iyi bir ürün sunmak zorundalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı