GTA 6 bence patlayacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 224
  • Görüntüleme 13.765
Bence GTA6'nın hikayesi beğenilmeyecek ama oynanış, npclerin davranışları, online tarafı olarak çığır açacağına inanıyorum.

Beklenti de beklenti diyoruz. Oyunu beğenmemiz için gereken şey kendi psikolojimizi yönetmemiz mi yoksa gerçekten Rockstar Games'in iyi iş çıkarması mı? Ben kendi psikolojimle ilgilenmiyorum çünkü bu beklentiyi ben yaratmıyorum. Rockstar kendisi yaratıyor. Bu sebeple bize iyi bir ürün sunmak zorundalar.

Hife Life her çıkışında oyun dünyasında devrim yarattınvalve 3. oyunda aynı şeyi yapmasını istiyor fakat henüz devrim niteliğinde olmadığı için 3. oyun yok.
GTA ise serbest dünya oyunu olarak her oyunu ile zirveye yerleşti. 5. oyun da beklentileri aştı. Rockstar bunun farkında ve beklentileri düşürmek için neler yaptı gördükleri mi yazıyorum.

Oyun ile ilgi yüksek rütbeli biriydi kim olduğunu hatırlamıyorum o ayrıldı (belki el altından işe devam ediyor olabilir) şirket içerisinde sorunlar var izlenimi yarattı.
Definity edit ise kötüydü.
Fakat hala insanların beklentisi yüksek olunca bu oyuna GTA V'i demek yerine başka isim verebilirler.
Örneğin: Vice City ve San Andreas GTA 3 adı taşımaktadır. Şirket bunu gerçekten de 6. oyunun adını taşıyamayacağı kararı alacak gibi görünüyor.

3. oyundan sonra Vice City çıktı, şimdi ise yeni haritası Vice City'nin içerisinde olduğu bir harita. Şöyle bir isimle gelebilir mesela.
GTA Vice City soygunu, Vice City yükseliyor. Bekleyip göreceğiz nasıl bir yol çizecekler. 2 yıldır düşüncem böyleydi Vice City de olunca emin oldum.

Amma uzun oldu ya neyse belki okursun.

Hikayesi yavan, oynanışı ve grafikleri iyi bir oyun olacaktır diye düşünüyorum. Bence RDR2 ile aynı seviye ya da en fazla 1 tık üstü olur, büyük bir sıçrama olmaz.

Hikayesi yavan, oynanışı ve grafikleri iyi bir oyun olacaktır diye düşünüyorum. Bence RDR2 ile aynı seviye ya da en fazla 1 tık üstü olur, büyük bir sıçrama olmaz.
Hikayesinin yavan olma ihtimali yok. Fragmanlarda da gördüğümüz üzere ağır bir hikaye işleyecekler biraz daha bir erkek ve kadının yapacaklarını göreceğiz. Belki de finalde ikisinden birini öldürme gibi seçenekler sunarlar bize bilemeyiz ama RDR 2 kadar ağır bir hikaye işleyeceklerine eminim hikaye kasacaklar bu oyuna. RDR 2 ile aynı olmayacak. Her bir NPC'nin kendi hayatına sahip olmasına ve çevreye ve etraflarındaki diğer NPC'lere göre gerçek zamanlı kararlar almasına olanak tanıyan çılgın yapay zeka ve animasyon teknolojisini sergileyen yeni bir GTA 6 patenti keşfedildi. Grafikler de PS5 Pro ile devasa seviyede çıkacak ki muhtemelen Playstation 5 oyun konsollarının en yüksek grafikli oyunu olacak. Araba sürüş dinamikleri için GTA 5 tarzı yapacaklar çünkü gerçeklik istemiyor kimse GTA gibi bir oyundan. Belki 4 ile 5'in ortasında bir yol çizerler araba mekanikleri için. Mekanların %70'ine girebileceğiz ki bu oyun dünyasında bir devrim olacak. Kısacası oyun tarihinin en çok beklenen oyunu oyun tarihinin en iyi şirketi ile masterpiece bir iş yapacak.

Patlamaz ama, bu oyundan hikaye beklemek çok mantıklı gelmiyor çünkü GTA 5 çok klişe bir hikayeye sahipti, gidip de karakterlerden birinin gizli polis olduğu bir hikaye yazmasınlar yine de, her binaya girilecek falan diyorlar ama binaya girip yapacak bir şey olmayınca saçma geliyor, onun yerine evlere zorla girme gibi bir şey olursa daha mantıklı olur.

Hikayesinin yavan olma ihtimali yok. Fragmanlarda da gördüğümüz üzere ağır bir hikaye işleyecekler biraz daha bir erkek ve kadının yapacaklarını göreceğiz. Belki de finalde ikisinden birini öldürme gibi seçenekler sunarlar bize bilemeyiz ama RDR 2 kadar ağır bir hikaye işleyeceklerine eminim hikaye kasacaklar bu oyuna. RDR 2 ile aynı olmayacak. Her bir NPC'nin kendi hayatına sahip olmasına ve çevreye ve etraflarındaki diğer NPC'lere göre gerçek zamanlı kararlar almasına olanak tanıyan çılgın yapay zeka ve animasyon teknolojisini sergileyen yeni bir GTA 6 patenti keşfedildi. Grafikler de PS5 Pro ile devasa seviyede çıkacak ki muhtemelen Playstation 5 oyun konsollarının en yüksek grafikli oyunu olacak. Araba sürüş dinamikleri için GTA 5 tarzı yapacaklar çünkü gerçeklik istemiyor kimse GTA gibi bir oyundan. Belki 4 ile 5'in ortasında bir yol çizerler araba mekanikleri için. Mekanların %70'ine girebileceğiz ki bu oyun dünyasında bir devrim olacak. Kısacası oyun tarihinin en çok beklenen oyunu oyun tarihinin en iyi şirketi ile masterpiece bir iş yapacak.
RDR2 kadar ağır hikaye işleyemez. Geniş kitleye hitap etsin diye yapılıyor. Mekan işi fıs her oyunda aynı şey.

Patlamaz ama, bu oyundan hikaye beklemek çok mantıklı gelmiyor çünkü GTA 5 çok klişe bir hikayeye sahipti, gidip de karakterlerden birinin gizli polis olduğu bir hikaye yazmasınlar yine de, her binaya girilecek falan diyorlar ama binaya girip yapacak bir şey olmayınca saçma geliyor, onun yerine evlere zorla girme gibi bir şey olursa daha mantıklı olur.

Oyunda ki karakterler şimdi harbiden direk hırsızlar. Bence de dediğin mantıklı. Diğer GTA oyunlarına göre daha fazla mekana girme olur ama görev dışı evlere hırsız olarak girme veya kafamıza göre herhangi bir bankayı soyma olabilir.

Oyunda ki karakterler şimdi harbiden direk hırsızlar. Bence de dediğin mantıklı. Diğer GTA oyunlarına göre daha fazla mekana girme olur ama görev dışı evlere hırsız olarak girme veya kafamıza göre herhangi bir bankayı soyma olabilir.
Bütün mekanlara girme imkanı tanıyoruz demelerinin asıl sebebi roleplay ve online tarafı için.

Bütün mekanlara girme imkanı tanıyoruz demelerinin asıl sebebi roleplay ve online tarafı için.
Zaten Fivem'de sunucu sahipleri yapmıştı. Yine yaparlar. Çok daha iyisini yaparlar bence. Hikaye kısmı için bana kalırsa bir mantığı yok her binaya girip ne yapacağız? Her yeni GTA oyunu çıkmadan önce ortaya atılan ve asla gerçekleşmeyen bir iddia bana kalırsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı