GTA 6 Fragmanı Resmi Olarak Yayınlandı

"Şu an çoğu insanın yeni bir PC alma düşüncesi oluşmuştur. Veya konsol."

Şu an bu 2 düşünce bende bile var. :D

Ben de bugün birkaç yabancı YouTuber'ı izleyerek trailer detaylarına bakacağım, yarın da izlemeye devam ederim, hala uykum gelmedi. :D

Yabancı kaynaklar güzel. Bende onlardan bilgi alıyorum. Daha çok detay, sızıntı, görürüz.

Neyse hayırlısı olsun. Beklemekten zarar gelmez.

Zerresine kadar verilen parayı hakedecektir. Oyun yani şu gibiyse ne denir buna bilmiyorum. Bayağı bir şeyler söylemek istiyorum da neyse artık...

Neyse bende yeni PC için çalışmalara ufaktan başlayayım.

1080p 60 için 3060 isteyecek diyenlere bakarsak. Yanariz.

Yabancı kaynaklar güzel. Bende onlardan bilgi alıyorum. Daha çok detay, sızıntı, görürüz.

Neyse hayırlısı olsun. Beklemekten zarar gelmez.

Zerresine kadar verilen parayı hakedecektir. Oyun yani şu gibiyse ne denir buna bilmiyorum. Bayağı bir şeyler söylemek istiyorum da neyse artık...

Neyse bende yeni PC için çalışmalara ufaktan başlayayım.

1080p 60 için 3060 isteyecek diyenlere bakarsak. Yanariz.
1080p 60 kare için şimdilik Spider Man 2 için yeterli olur 3060.

2026 senesi için nasıl bir iş çıkartır siz de tahmin edersiniz. :)

Şunu OLED panelle oynamak vardı çıktığı zaman ama işte.

Aklı olan 2025’te oyun çıkarmaz %100 GOTY alır ek olarak PS5’in bile 60fps olmasından şüpheliyim pro almak farz olur

PS 5 Xbox X ve S'e çıkacakmış onaylandı.
Acaba Ps5 ve series x 60fps verebilcekmi ? Millet series s alıp oynarım demişte 900-1080p 30fps zevk verirmi bilemedim.

Son düzenleme:
Aklı olan 2025’te oyun çıkarmaz %100 GOTY alır ek olarak PS5’in bile 60fps olmasından şüpheliyim pro almak farz olur

Acaba Ps5 ve series x 60fps verebilcekmi ? Millet series s alıp oynarım demişte 900-1080p 30fps zevk verirmi bilemedim.
Cyberpunk bile yeni nesilde s dahil 60 verebiliyor. Ps5 ve X gta 6 da verir. S de bir ihtimal 1080p-900p arası verebilir rockstar bu sonuçta

Trailer hosuma gitmedi ama grafikleri ve karakterler cok hosuma gitti, bayağı güzel yapmışlar şehir de boş değil gibi. Bazi detaylar var onlari da muhteşem yapmislar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı