GTA 6 Fragmanı Resmi Olarak Yayınlandı

Grafikleri gerçekten muazzam gözüküyor. Açıkçası trailer genel olarak hoşuma gitti. Oyunun dünyasının dolu, canlı olacağından hiç şüphem yok. Keşke sızıntı olmasaydı da planlandığı gibi saat 17.00'de yayınlansaydı... Rockstar'ın Twitter'daki son tweet ini görünce nedense hafif bir içim burkuldu.

Yalnız sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Jason'un yüzü RDR2'de ki Arthur Morgan'a benzemiyor mu? Acaba karakterin Arthur Morgan ile bir bağlantısı olabilir mi ki.

Gidin GTA 5'in ilk fragmanını izleyin bir de bunu izleyin farkı anlarsınız.

Arkadaşlar grafik anlamında bir çağ atlama göremedim ben. Hatta az zorlasanız GTA 5 ile tek tük aynı grafiklere sahip gibi.
Beklediğim gibi olmadı fragmanı, neyse bizde satranç 2 ve hf 3'ü bekleriz.

Şehir resmen yaşıyor ayrıntılar çok fazla olması gerektiği gibi. Sistemleri ağlatacak cinsten.

Şehir RDR 2 de de yaşıyor. Zaten yaşaması lazım, öyle lüks bir ayrıcalık değil yani.
2. olarak GTA 5'in Ultra grafik modu gibi geldi, daha güzel bekliyordum oyunu açıkçası.

Grafikler ve şehrin canlı olması çok hoşuma gitti. Fakat Vice City olmasından mıdır nedir ilgimi çok fazla çekmedi. Sanıyorum çıktıktan sonraki ilk indirimde alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı