GTA 6 için PS5 alınır mı?

GTA 6 için ve Call of Duty Warzone, Rainbow sixege, RDR2 ve Elden Ring gibi oyunları oynayacağım. Evde idarelik masaüstü ve ASUS UX5401 model laptop var. Konsolu 4K TV ile kullanacağım oyunları performans modda oynayacağım ve PS5 Pro çıkarsa ve fiyatına değerse ona geçerim. Normalde bilgisayar alacaktım fakat ayırdığım bütçe 25k oyunlar çok pahalı ve monitörüm 60 Hz o yüzden konsol alacağım. Bu konsol alınır mı? Ve GTA 6 ve benzer oyunlarda beni memnun eder mi?
alınmaz hem ps5in parası hem gta6nın parası çok masraflı olur ama yinede sen bilirsin

Memnunmusun alınır mı?
Çok memnunum hocam 1216 discli sürüm aldım.1080P 60HZ monitörümle performans modunda oynuyorum oyunları ona rağmen grafikler çok iyi ve keskin.Dualsense'te titreşim ve tetik tuşları çok gerçekçi.Aletin kendisi Pro gibi zaten insanlar neden PS5 Pro bekliyor anlamıyorum.Gta 6'yı performans modunda 2k'da 60 FPS oynatır her türlü.

alınmaz hem ps5in parası hem gta6nın parası çok masraflı olur ama yinede sen bilirsin
Hocam dünyaya bir kere geliyoruz.Ülke şartlarını ve paranın nasıl zor kazanıldığını çok iyi bilen bir insanım.Ama bence dünyadan göçmeden böyle zevkler tadılmalı.

Çok memnunum hocam 1216 discli sürüm aldım.1080P 60HZ monitörümle performans modunda oynuyorum oyunları ona rağmen grafikler çok iyi ve keskin.Dualsense'te titreşim ve tetik tuşları çok gerçekçi.Aletin kendisi Pro gibi zaten insanlar neden PS5 Pro bekliyor anlamıyorum.Gta 6'yı performans modunda 2k'da 60 FPS oynatır her türlü.

Hocam dünyaya bir kere geliyoruz.Ülke şartlarını ve paranın nasıl zor kazanıldığını çok iyi bilen bir insanım.Ama bence dünyadan göçmeden böyle zevkler tadılmalı.
Sende haklısın usta :)

Bugün biraz efkarlıyım efkarım geçsin belki bugün alırım.Ps5 slim ve Ps5 Cd ve 2 kollu aynı fiyata 2. kollu kullanmam saklarım ve Ps5 pro çıkarsa 2. Kollu sıfır satarım diye düşünüyorum.Yoksa direkt yapıştırayım mı slim versiyonu.

Bugün biraz efkarlıyım efkarım geçsin belki bugün alırım. PS5 Slim ve PS5 CD ve 2 kollu aynı fiyata 2. kollu kullanmam saklarım ve PS5 Pro çıkarsa 2. kollu sıfır satarım diye düşünüyorum. Yoksa direkt yapıştırayım mı Slim versiyonu.
Bence direkt 1216 PS5 al PS6 çıktığında bile 2 sene daha idare eder. Slim ile fat kasa aynı donanımda tek fark Slim olan 1 TB. Ama o aradaki fiyat farkına 1 TB SSD takabilirsiniz. PS4 ile PS4 Pro arasında minimal farklar var sadece aynı durum PS5 ve PS5 Pro arasında da olur. PS5 Pro gereksiz olur bence PS6'yı bekleriz direkt.

Bence direkt 1216 PS5 al PS6 çıktığında bile 2 sene daha idare eder. Slim ile fat kasa aynı donanımda tek fark Slim olan 1 TB. Ama o aradaki fiyat farkına 1 TB SSD takabilirsiniz. PS4 ile PS4 Pro arasında minimal farklar var sadece aynı durum PS5 ve PS5 Pro arasında da olur. PS5 Pro gereksiz olur bence PS6'yı bekleriz direkt.
Hocam peki fsr 3 işi ne olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı